04 / 05 / 2024

çatalcaya bağlanna köyler

çatalcaya bağlanna köyler

Büyükşehir Yasası ile Çatalca'ya bağlanan 27 köyün muhtarları yasadan kısa süre önce bir arazi ile muhtarlıklara bağlı dükkan ve traktörleri satmış...

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: "141 bin 300 konutun yapımına başladık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Asrın felaketinin 3'üncü ayında 141 bin 300 konutun yapımına başladık. 58 bin 629 konutun temellerini attık" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Küba hükümeti ödemelerde kripto paraları kabul edecek!

Küba hükümeti tarafından ülkede gerçekleştirilen ödemelerde kripto para birimlerinin tanınacağı, konuyla ilgili gerekli düzenlemelerin yapılacağı açıklandı.

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

Büyükşehirlerdeki köyler kırsal mahalle oluyor!

Büyükşehirlerdeki köyler, kırsal mahalle oluyor. Köy statüsü yeniden değiştiriliyor. Peki yeni düzenleme neler getiriyor?

Hazine Bakanı Lütfi Elvan: Ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Türkiye'nin yeni ve güvenilir limanlar arayan yatırımcılar için çok cazip imkanlar sunduğunu belirterek, "Türkiye'yi yatırımlarda cazibe merkezi yapmak adına ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık" dedi.

çatalcaya bağlanna köyler Haberi

çatalcaya bağlanna köyler

Büyükşehir Yasası'nın onaylanması ile birlikte köylerin belediyelere bağlanma süreci başladı ve İstanbul Çatalca'da 27 köy mahalle olarak Çatalca Belediyesi'ne dahil oldu. Köylerin belediyeye bağlanmasından kısa süre sonra ilginç bir durum ortaya çıktı. Muhtarlara gelir getiren ortak malların yasa çıkma dan iki hafta önce satıldığı anlaşıldı.


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tepkisini ''Yangından mal kaçırmışlar'' diyerek belli...