23 / 07 / 2024

çatalcaya üniversite yapılacakmı

çatalcaya üniversite yapılacakmı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Çatalca’ya üniversite konusunda çalışmalarımız var. Polis okulunun buraya gelişi söz konusu ama buraya ayrıca bir üniversite veya yüksekokuldan bahsediliyor.” dedi...

1941 yılında Kadıköy imar hazırlığı! Dükkanlar yıkılacak, Moda yolu baştan yapılacak!

1941 yılında, Kadıköy imar planına yönelik çalışmalar kapsamında dükkanlar yıkılacak ve Moda yolunun tadilatı yapılacakmış.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Fransa PKK'ya üniversite yapıyor! Skandal!

Fransız yazar ve maceracı Patrice Franceschi Kuzey Suriye’de üniversite ve kültür merkezi kuracak. PKK/YPG’nin hakim olduğu bölgede inşa edilen proje için Asya Bağış Fonu kuruldu.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

Konya'ya daha fazla üniversite yapılmalı!

Konyalı hayırseverler tarafından İstanbul'a kazandırılan Rumeli Üniversitesi'nin Konyalı kurucu rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Yenigün'e konuştu. Aynural, "Konya, Türkiye'nin sayılı şehirlerinden birisi. Konya'ya daha fazla üniversite yakışır diye düşünüyorum" dedi.

Söke OSB'de arsaların tamamı tahsis edildi!

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, süreç dahilindeki çalışmaları kapsamında Söke, Söke OSB ve Söke’deki üniversite yapılanması konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Malatya'ya 2. üniversite geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gelecek aylar içerisinde Malatya'ya yapmak istedikleri onkoloji hastanesinin temelini atmış olacaklarını ve kente ikinci üniversite yapılması konusunda da belirli bir noktaya geldiklerini söyledi.

Kenan Kalı: İzmir'e en az 30 üniversite yapılmalı!

İnsan vücudunun yaradılışından yola çıkarak, doktorluk yeteneğini inşaat sektöründe değerlendiren Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'in eğitim ve sağlıkta büyümesi gerektiğini söyledi.

1947 yılında Kuruçeşme'de modern kömür tesisat yapılacakmış!

1947 yılında Denizyolları İdaresi'yle anlaşma yapan İstanbul Belediyesi, Kuruçeşme'de 2 kilometre uzunluğunda bir saha tutan kömür depolarının yerine 370 metre uzunluğunda modern bir tesisat yaptıracakmış.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacak!

1946 yılında Fındıklı'da eski Meclis-i Mebusan binasında bulunan Güzel Sanatlar Akademisi, Belediye'ye devredilen eski Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Silahhane binasında, eğitime elverişli bir hale getirilmesi için, tadilat yapılacakmış.

çatalcaya üniversite yapılacakmı Haberi

çatalcaya üniversite yapılacakmı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Çatalca’ya üniversite konusunda çalışmalarımız var. Polis okulunun buraya gelişi söz konusu ama buraya ayrıca bir üniversite veya yüksekokuldan bahsediliyor. Bu da bölgenin ekonomik gelişmesi için istenen bir olaydır.” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarına Çatalca’da devam etti. Çatalca’da bir düğün salonunda halka hitap eden Topbaş, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Program da konuşan Topbaş, belediye başkanlarının ilçelerde iş adamı gibi olaylara baktığını söyledi. Topbaş, “Ne yapsak da ilçenin ekonomisini geliştirsek, ne yapsak da ilçede istihdam oluştursak. Belediye başkanları sadece alt yapı, su değil bütün olayları detaylı düşünmek zorundadır. Çatalca’ya üniversite konusunda çalışmalarımız var. Polis okulunun buraya gelişi söz konusu ama buraya ayrıca bir üniversite veya yüksekokuldan bahsediliyor. Buda bölgenin ekonomik gelişmesi için...