16 / 05 / 2024

çatısı çöken alışverişmerkezi

çatısı çöken alışverişmerkezi

Kanada'da alışveriş merkezinin çatışı çöktü -22 kişi yaralandı, çok sayıda kişi enkaz altında

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

Zonguldak Westalife Alışveriş Merkezi açıldı!

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan Westalife Alışveriş Merkezi projesi tamamlandı ve 12 Mayıs'ta hizmete açıldı.Proje 50 bin 200 metrekare alanda 146 ofis ve işyeri, 72 mesken ve 1 ortak alan daire olmak üzere toplam 218 bağımsız bölümden oluşuyor.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya'daki Kipa Alışveriş Merkezi yıkılıp yerine AVM yapılacak!

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak.

Atakule Alışveriş Merkezi tapu cins tashihi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Atakule Alışveriş Merkezi için "yapılı iken yapısız hale gelme işleminden" arsa olarak tapu cins tashihi işleminin gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

çatısı çöken alışverişmerkezi Haberi

çatısı çöken alışverişmerkezi

Kanada'nın kuzeyinde bir alışveriş merkezinin çatısının kısmen çökmesi sonucu 22 kişi yaralandı, çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. 

Ontario eyaleti yetkilileri, Elliott Lake kentindeki Algo Alışveriş Merkezi'nin park alanı olarak kullanılan çatısının bir kısmının yemek yenilen alanın üzerine çöktüğünü söyledi. 

Yetkililer, çok sayıda kişinin kayıp olduğunu ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Çatının çökmesinin doğalgaz sızıntısına yol açması üzerine Belediye Başkanı Rick Hamilton, kentte olağanüstü hal ilan etti. 

Toronto ve diğer kentlerden Elliott Lake'e takviye arama kurtarma ekipleri gönderildi. 

Yaklaşık 19 bin metrekare büyüklüğündeki alışveriş merkezinde bir market, restoranlar, çok sayıda dükkan ve bir otel...