03 / 05 / 2024

Cavit Öztürk açıklamaları

Cavit Öztürk açıklamaları

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm projesinde teknik çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. Öztürk, " İlçemizdeki kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceğiz " dedi

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Uzmanlardan ürküten İstanbul depremi açıklamaları!

Beklenen büyük İstanbul depremi, son günlerde deprem sayılarının artmasıyla yeniden gündeme gelir oldu. Peki uzmanlar beklenen depremle ilgili neler diyor? İşte o açıklamalar...

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Avrasya GYO, Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devrettiğini duyurdu...

Cavit Öztürk açıklamaları Haberi

Cavit Öztürk açıklamaları


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm projesinde teknik çalışmaların tamamlandığını belirtti. Öztürk, "İlçemizdeki kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceğiz" dedi Erenler'de kentsel dönüşüm projesi ile ilgi teknik çalışmaların tamamlandığı açıklandı. Kentsel dönüşüm sürecini güvenli ve emin adımlarla devam ettirdiklerini açıklayan Başkan Öztürk, ilçe halkını sağlıklı konutlara kavuşmanın yanında evi olmayan birçok insanı da ev sahibi yapmayı amaçladıklarını söyledi. Öztürk, "Biz ilçemizdeki kentsel dönüşümü yerinde gerçekleştireceğiz. Yıllardır yaşadığımız mahallemizde. dostlarımızla, komşularımızla ve önem verdiğimiz değerlerimizle yine iç içe olacağız ve hep bir arada ekmeğimizi, en önemlisi hayatımızı paylaşmaya devam edeceğiz" dedi. 


SOSYAL ADALET 

4 bin civarında konut düşünüldüğünü belirten Öztürk, "Doğaya ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standartlarını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamanız, en önemli hedefimiz. Bu nedenle ısı yalıtımlı, asansörlü ve depreme...