13 / 05 / 2024

çay evi dem karaköy

çay evi dem karaköy

Adı çaysız anılmayan Karaköy’ün artık yepyeni bir çay evi var: uzun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından, Dem Karaköy açıldı. Dem, 60 çeşit çayıyla, doğuştan çay bağımlısı bu ülke insanlarına özgün bir deneyim vaat ediyor...

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakan Ali Yerlikaya müjdeyi verdi! Her ay 15-20 bin konut ve köy evi hak sahiplerine teslim edilecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu açıkladı. 

Kilis'te ay sonuna kadar 1.045 adet deprem konutu teslim edilecek! Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kilis'teki 2 bin 340 deprem konutunun inşasını sürdürdüklerine dikkat çekti ve ay sonuna kadar 1.045 adet evi teslim edeceklerini açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

EYT'deki kıdem tazminatı çıkmazı! İşverenden yeni talep var

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) Mart ayından bu yana emekli oluyor. EYT'lilerin kıdem tazminatı ödemeleri için ise işverene kredi desteği verildi. Ancak, yükselen faizler, işvereni zor duruma soktu. Küçük esnaf, EYT kredisi için kolaylık istedi. İşte tüm detaylar...

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatında tavan fiyat artıyor! 

Milyonlarca işçi, memur, emeklinin iki yıllık zam oranı netleşti. Ocak ayı itibariyle kıdem tazminatı tavan fiyatı yükseliyor. Peki güncel kıdem tazminatı ne kadar olacak?

Beko Dem Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Fiyatları ne kadar?  İşte Beko 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler dikkat! Sizin için BKK 2220 IC Beko Dem Çay Makinesi Çay Makinesi'ni en ucuza alabileceğiniz yerleri araştırdık ve listeledik. İşte Beko dem çay makinesi özellikleri ve fiyat listesi..

Beko CM 8058 I Dem Otomatik Çay Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çay tiryakilerine büyük kullanım kolaylığı sunan Beko Dem Çay Makinesi; otomatik çay demleme özelliği ve zamanlama fonksiyonu ile öne çıkıyor. Soğuk havalarda sağlıklı bitki çayları ile iç ısıtıyor. Peki, Beko çay makinesi kaç litre? İşte detaylar...

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

Krediyle ev alıp depremde evi yıkılanların durumu ne olacak? Bu habere çok şaşıracaksınız!

Meydana gelen depremlerde evi yıkılan vatandaşlar şimdi de başka bir problemle karşı karşıya. Depremin yaşandığı bölgelerde satın alınan birçok konutun kredi taksit ödemesi devam ediyor. BDDK bu çerçevede ödemeleri 6 ay erteledi. Fakat ilgili sürenin sonunda bankaların nasıl bir adım atacağı şu an i

Milyonların gözü kulağı burada! İşte kıdem tazminatında ilk 6 ay tutarı!

2023’ün ilk altı ayı için geçerli olacak kıdem tazminatının tutarı belli oldu. İşte o tutar!

çay evi dem karaköy Haberi

çay evi dem karaköy

Adı çaysız anılmayan Karaköy’ün artık yepyeni bir çay evi var: uzun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından, Dem Karaköy açıldı. Şehrin yeni entelektüelite ve cazibe merkezi Karaköy’ün göbeğinde huzurlu ve sakin bir atmosfer vadeden Dem, 60 çeşit çayıyla, doğuştan çay bağımlısı bu ülke insanlarına özgün bir deneyim vaat ediyor. Beyaz, yeşil, oolong, siyah, tütsülenmiş, pu-erh, kırmızı çay ve bitki çayından oluşan zengin yelpazesiyle bu mucize bitkinin en güzel hallerinin, ait oldukları kültürü yansıtan özel sunumlar ile İstanbullular ile buluştuğu Dem’de, çaylara eşlik eden özgün tatlılar, lezzetli atıştırmalıklar ve zengin kahvaltı seçenekleri de dikkat çekiyor. Haftanın yedi günü 10:00-22:00 saatleri arasında açık olan Dem, dileyenler için karton bardakta take-away hizmeti de sunuyor.


Türkiye’de en çok tüketilen içecek olan çaya yeni anlamlar,...