08 / 05 / 2024

çaycuma imar sorgulama

çaycuma imar sorgulama

Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma’yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

İmar barışı iptal sorgulama 2021!

Yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunan binlerce vatandaş başvurularının iptal edildiğini söylüyor. İşte imar barışı iptal sorgulama 2021...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

Çaycuma’nın imar sorunları çözülecek!

Çaycuma Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı toplantıda yaptığı konuşmada; “ Verdiğimiz her hizmeti kimseyi kayırmadan herkese eşit olarak yapmaya çalışıyoruz.“dedi.

İmar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır?

Hükümet ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce yapılan konut ya da iş yerleri için imar barışı sürecini başlatmıştı. Peki, 8 Haziran 2018 tarihinde başlayan imar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır? 

İmar barışı kayıt başvurusu ve sorgulama!

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına müracaat edilerek yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor..

İmar barışı başvuru sorgulama!

İmar barışına e-devlet kapısından başvurulabiliyor. Peki, imar barışı başvurusu nereden, nasıl sorgulanabiliyor?

Çaycuma'da imar sorunları konuşuldu!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İstasyon Mahallesinde belediyece yapılan 18 uygulaması mahalle sakinlerine bilgi verdi. Kantarcı “Amacımız sağlıklı bir kentleşme yaratmak” dedi.

Çaycuma Belediyesi toplantısında imar planları konuşuldu!

Çaycuma Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında toplanan mecliste ilk olarak tüm şehitler için saygı duruşu yapıldı.

Çaycuma'da yapılan imar revizyonu komisyona havale edildi!

Çaycuma geneline Yapılan İmar Planı Revizyonu”na gelen itiraz dilekçeleriyse 19 Ocak 2016’da yapılacak ocak ayı ikinci bileşimine kadar sonuçlandırılmak üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Zonguldak Çaycuma'da yeni imar planı bilgilendirmesi!

Yüklenici Şehir Plancısı Tuğberk Altınalan tarafından, ilgili yasa ve yönetmelikler ile şehircilik prensipleri doğrultusunda hazırlanan, nazır imar planı paftaları Çaycuma Belediyesi tarafından ilan edildi.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni imar planı!

Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma’yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.

çaycuma imar sorgulama Haberi

çaycuma imar sorgulama

Çaycuma’da yeni imar planı slayt sunum ile tanıtıldı.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Prf. Dr. Erol Köktürk, Y.Müh. Erdal Köktürk ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda yeni imar planı, şehir plancısı Tuğberk Altınalan tarafından anlatıldı. Altınalan, projenin devam ettiğini, ancak ana hatlarıyla tamamlandığını ifade etti.

Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma’yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.

Katılımcılara teşekkür eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni imar planının heyecan oluşturduğunu ifade etti.

Toplantı sonunda Çaycuma Belediyesi’ne katkılarından dolayı Erdal Köktürk ve Erol Köktürk’e, Kaymakam Keçeli ve Başkan Kantarcı tarafından üzerinde Kadıoğlu Mozaiklerinin...