07 / 05 / 2024

çayyolu park arazisi

çayyolu park arazisi

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Albatros arazisine icradan satış talebi!

İstanbul Büyükçekmece sahilde yer alan Albatros Parkı arazisi hacizlik oldu. 30 dönümlük arazi geçen yıl 160 milyon TL ile satılmıştı.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Ametist Park'ta ön talep toplanıyor!

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Deluxia Park Kartal projesi satışta! Metrekaresi 6 bin 380 TL!

Teknik Yapı'nın Kartal'da bulunan Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası arazisi üzerine inşa edeceği Deluxia Park projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 380 TL'den başlıyor..

Albatros Parkı değil, imarlı arazisi satıldı!

Büyükçekmece sahilinde yer alan ve satılmaması için karşı çıkılan Albatros Parkı arazisi 160 milyon 30 bin liraya satıldı. Belediye yetkilisi, arazi satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çayyolu İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan'da atılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çayyolu'nda hazırlanacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan Cumartesi günü atılacak.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Göztepe Parkı’nda gözlem istasyonu kurulacak!

Göztepe’deki arazisi özelleştirilerek Taşyapı’ya verilen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni gözlem evi için Kadıköy Belediyesi’nden talepte bulundu. Belediye Göztepe Parkı’nda yer tahsis etti...

çayyolu park arazisi Haberi

çayyolu park arazisi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna döneminde Ankara Çayyolu'nda yer alan park alanının Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü Derneği’ne 29 yıllığına verildiği iddia edildi. Okçuluk Derneği 10 bin 420 metrekarelik alanın 6 bin 621 metrekaresinde inşaat çalışmasına başladı. 

Birgün Gazetesi'nden İsmail Arı'nın haberine göre, 31 Mart Seçimlerine iki gün kala alelacele Okçuluk Derneği’ne inşaat yapım ruhsatı verdiği ortaya çıktı. Okçuluk Derneği, 29 Mart’ta aldığı yapım ruhsatıyla park alanında sondaj ve inşaat çalışmalarına başladı.

Koru Metro İstasyonu’nun konumlandığı park alanının güney kısmındaki 10 bin 420 metrekarelik alan 25 yıl süreyle Okçuluk Derneğine verildi. Çankaya Belediye Başkanlığı’nın Ankara Okçuluk Spor Kulübü ile 2015 yılında imzalanan protokolün ve yapılan plan değişikliklerinin iptali için dava açtı. Dava sonucunda işlemler iptal edildi. İptal kararından sonra...