17 / 06 / 2024

Çayyolu rant projesi

Çayyolu rant projesi

Şehrin kalabalığından bunaldığı için Çayyolu'na taşınan Ankaralılar, bölgenin yeşil alanlarının hızla ranta açılmasına isyan etti.

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul önümüzdeki 100 yıllara yön verecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul, emlak-rant projesi gibi getirilip, basit konulara, günlük dedikodu siyasetine alet edilecek bir proje asla değildir." dedi.

TOKİ'nin İzmir Karaburun'daki projesinde sular durulmuyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde TOKİ tarafından hayata geçirilmek istenen konut projesine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'dan tepki geldi. Erdoğan, "Bu konutlar dar gelirli vatandaşlarımıza hitap etmeyecek, üst gelir grubuna yönelik bir rant projesi olacaktır" dedi.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Koordinat Çayyolu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Koordinat Çayyolu projesi 33 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul rant projesidir!

Kanal İstanbul'la ilgili çarpıcı açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kanal İstanbul devlet projesi değil, Erdoğan'ın rant projesidir. diye konuştu..

Çayyolu rant projesi Haberi

Çayyolu rant projesi


Şehrin kalabalığından bunaldığı için Çayyolu'na taşınan Ankaralılar, bölgenin yeşil alanlarının hızla ranta açılmasına isyan etti. En son 63 bin 700 metrekarelik orman alanının yapılaşmaya açılmasıyla birlikte, Çayyolu Semt Meclisi sakinleri, yurttaşları nefes koridorlarına sahip çıkması için mücadeleye çağırdı. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinin 14 Ekim'de aldığı kararlar, Çayyolu'nda bulunan ve orman alanı olan 913 kadastro parselde plan değişikliği yapıldı. 

Bıı alan Kentsel Dönüşüm Gelişim Planı alan sınırı içine dahil edildi ve orman alanı vasfından çıkartılarak konut ve park alanı olarak belirlendi. Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Çayyolu Semt Meclisi gönüllüleri 63 bin 700 metrekarelik bu orman alanının yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi. Rantın karşı kamu yararını savunduklarını söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan, Karakuş Candan plan değişikliğini mahkemeye taşıyacaklarını bildirdi. 


YARINLARIMIZDAN KUŞKULUYUZ 


Çayyolu Semt...