25 / 07 / 2024

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Mağdur ev sahibinden isyan: Memur kiracımız, 5 sene önce maaşının ortalama 1/4'ünü öderken şu an 1/25'ini ödüyor!

Mağdur ev sahibi A.Vurucu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda memur kiracısının, 5 sene önce eve girdiğinde maaşının ortalama 1/4 ünü öderken şu an 1/25 ini ödediğini söyledi.

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Yeni düzenlemeler satılık ve kiralık ev fiyatlarını yaz sonunda uçuracak! Yeni konut krizi kapıda!

Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldı ve fiyatların uçacağı, yeni konut krizinin de kapıda olduğu belirtildi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Ev alıp satacaklara tapuda ekspertiz zorunluluğu geliyor! Maliye çalışmalarını hızlandırdı! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gayrimenkul alım satımlarında vergi kayıp ve kaçağını önlemek ve gelir artışı sağlamak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Buna göre, ev alıp satacaklara tapuda ekspertiz zorunluluğu gelmesi gündemde. İşte detaylar...

Bostancı'da 3 ay önce 6 milyon 250 bin TL'den satılan ev şimdi 38 bin 500 liradan kiralanıyor!

İstanbul'un en değerli ilçelerinden biri olan Bostancı'da 3  ay önce 6 milyon 250 bin liradan satışa sunulan ev şu anda 38 bin 500 liradan kiralanıyor. Evin, bu kira bedeli ile kendisini 13,5 yıl içinde amorti edeceğini belirten mühendis, sosyal medya hesabından değerlendirdi...

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Kira anlaşmazlıklarda yeni sistem resmen boyut atlatacak: Çoğu ev sahibi ve kiracının bundan haberi yok!

Türkiye'de ev sahibi ile kiracı arasındaki sorunlara 1 Eylül tarihi itibarıyla arabuluculuk sistemi bakıyor. Çoğu kimsenin bilmedi yeni uygulama söz konusu siteme boyut atlatacak. Peki nasıl? İşte detaylar...

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları bulunmaktadır. Özellikle kiracılar kendi haklarını bilhassa bilmek istiyorlar. Peki “Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?” İşte merak edilenler!

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman Haberi

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman

Yaza düzenlediği bir dizi etkinlikle merhaba diyen Coldwell Banker Türkiye, İstanbul, İzmir ve Ankara'da caddelerini araç korteji ile maviye boyuyor.


Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanlarının katılımıyla ilki Ankara'da gerçekleşen organizasyon, 19 Mayıs'ta Anıtkabir ziyaretinin hemen ardından araç korteji ile devam etti. Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları ile maviye boyandığı kortej bitiminde, Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti ve sonrasındaki kutlamalar gece boyu devam etti.


Uçurtma şenliği ile gökyüzü maviye boyandı

İstanbul'da Caddebostan sahilinde 'CB Ev Uçurtma Şenliği' ile başlayan etkinlik, uçurtmalarla gökyüzünün maviye bezenmesinin ardından araç korteji ile devam etti. Mavinin gücünü İstanbul caddelerine yayan korteje katılanlar, bitiş noktasındaki 'Hoş Geldin Yaz Partisi' ile unutamayacakları bir gece yaşadılar. 


29 Mayıs'ta İzmir fethediliyor!

29 Mayıs'ta Mavişehir'de İzmir'deki ofislerinin katılımıyla gerçekleşecek "CB...