02 / 05 / 2024

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Kira anlaşmazlıklarda yeni sistem resmen boyut atlatacak: Çoğu ev sahibi ve kiracının bundan haberi yok!

Türkiye'de ev sahibi ile kiracı arasındaki sorunlara 1 Eylül tarihi itibarıyla arabuluculuk sistemi bakıyor. Çoğu kimsenin bilmedi yeni uygulama söz konusu siteme boyut atlatacak. Peki nasıl? İşte detaylar...

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları bulunmaktadır. Özellikle kiracılar kendi haklarını bilhassa bilmek istiyorlar. Peki “Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?” İşte merak edilenler!

Kiracıların birçoğu bunu bilmiyor! Hem ev sahibi hem de kiracı borçlu çıkabilir! İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren bazı noktalar gündeme geldi. Kiracıların birçoğu hatta ev sahiplerini de ilgilendiren önemli bir husus konuşuluyor. İşte detaylar!

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

10 sene oturduğu evin kiracısı olduğunu öğrenen ev sahibi mağdur oldu

Kocaeli'de akrabasından satın aldığı evin başkasına satıldığını öğrenen ev sahibi gerçek ev sahibinin kapıya dayanmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Oturduğu ev satılan kiracının hakları 2022!

Mal sahipleri kiraya verdikleri taşınmaz mallarını satabiliyor. Kiracılar ise bu durumda karşılaşmaları halindeki haklarını merak ediyor. İşte oturduğu ev satılan kiracının hakları 2022...

Kiracısının olduğu eve baltayla saldıran ev sahibi: Tekrar yapacağım!

İçerisinde kiracısının olduğu eve baltayla saldıran 93 yaşındaki ev sahibi: Tekrar yapacağım

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman Haberi

CB Ev Uçurtma Şenliği ne zaman

Yaza düzenlediği bir dizi etkinlikle merhaba diyen Coldwell Banker Türkiye, İstanbul, İzmir ve Ankara'da caddelerini araç korteji ile maviye boyuyor.


Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanlarının katılımıyla ilki Ankara'da gerçekleşen organizasyon, 19 Mayıs'ta Anıtkabir ziyaretinin hemen ardından araç korteji ile devam etti. Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları ile maviye boyandığı kortej bitiminde, Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti ve sonrasındaki kutlamalar gece boyu devam etti.


Uçurtma şenliği ile gökyüzü maviye boyandı

İstanbul'da Caddebostan sahilinde 'CB Ev Uçurtma Şenliği' ile başlayan etkinlik, uçurtmalarla gökyüzünün maviye bezenmesinin ardından araç korteji ile devam etti. Mavinin gücünü İstanbul caddelerine yayan korteje katılanlar, bitiş noktasındaki 'Hoş Geldin Yaz Partisi' ile unutamayacakları bir gece yaşadılar. 


29 Mayıs'ta İzmir fethediliyor!

29 Mayıs'ta Mavişehir'de İzmir'deki ofislerinin katılımıyla gerçekleşecek "CB...