11 / 05 / 2024

CBRE ile Metro

CBRE ile Metro

AMERİKA merkezli gayrimenkul ve AVM danışmanlık şirketi CBRE, Türkiye'de büyümek için salın alma yapacak. Firma Metro Propeties ile görüşüyor. ABD merkezli CBRE Türkiye'de büyümeye hazırlanıyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Grevler durdu! Maaşlara yüzde 70 zam yapıldı!

İBB ile metro işçileri anlaştı. Maaşlara da yüzde 70 zam yapıldı. İşte detaylar!

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul'da inşaatı devam eden metro hatları ile dakikalarla yolculuk!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  metro hatları ile yolculuk süreleri kısalıyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden metro hatları ile dakikalarla yolculuk...

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

Sancaktepe akıllı metro hattı ile değerlendi!

Sancaktepe, ‘Akıllı Metro’ hattının geçiş güzergahında bulunması nedeni ile değerini en çok artıran bölge oldu. Sancaktepe'yi Çekmeköy ve Şişli izledi..

Sinpaş Samandıra Metro Life ile 554 konut yolda!

554 konut ile 64 ticarili olarak planlanan Samandıra Metro Life Projesi, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede daireler Şubat 2020'de teslim edilecek..

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay!

Avrasya GYO Edirne'nin Kirişhane Mahallesi'nde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ile Metro Hotel Apartments projesine başlayacak.

İstanbul'da yeni açılacak metro hatları ile dakikalarla yolculuk!

İstanbul'da hizmete açılmış ve inşaatı devam eden bir çok metro hattı bulunuyor. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını olumlu şekilde etkileyen metro çalışmaları ile İstanbul'da dakikalarla yolculuk yapılabiliyor. Peki İstanbul'da nereden nereye kaç dakikada gidilir? İşte yanıtı..

CBRE ile Metro Haberi

CBRE ile Metro

Avrupa'da 150'den fazla AVM'nin yönetimi yapan aynı zamanda pek çok firmaya da gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ABD merkezli CBRE Türkiye'de büyümeye hazırlanıyor.


Toplam 56.1 milyar dolarlık işlem gerçekleştiren ve şu anda 48 milyar dolarlık bir varlığı yöneten CBRE, Türkiye'deki elini güçlendirmek için satın alma görüşmelerine başladı bile. Firmanın Türkiye'de Meydan AVM'ler ile Metro. Real, Media Maıkt, Satürn mağazaları olmak iizere 517.5 bin metrekarelik alanı yöneten Metro Properties ile masada olduğu belirtiliyor. CBRE Türkiye Genel Müdürü Anthony Labadie satın alma görüşmeleri yaptıkları firma ismini bel inmezken, "2 yıl önce CBRE için büyük potansiyele sahip olduğunu düşündüğümüz Türkiye'ye direkt yatırımla geldik. Şirket hem organik hem de inorganik büyüyor. Dolayısıyla biz de Türkiye'de hem satın alma ve birleşme hem de yatırım yapma fırsatlarına...