19 / 05 / 2024

ÇEDBİK Kongre 2016

ÇEDBİK Kongre 2016

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından her yıl düzenlenen "Yeşil Binalar Zirvesi", bu sene "ÇEDBİK Kongre 2016" adı altında 4-5 Şubat 2016 tarihinde InterContinental Otel'de düzenlenecek.

Dirençli binalar artık tercih değil zorunluluk! Marmara depreminde sanayinin çarkları durabilir! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde önemli açıklamalar yapan uzmanlar, dirençli binaların artık tercih değil zorunluluk olduğunu söyledi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Değer artış kazancı pişmanlık beyanı 2021!

Değer artış kazancı için beyannamelerin 25 Mart'a kadar verilmesi gerekiyor. Beyannamelerin zamanında verilmemesi halinde pişmanlık dilekçesi verilebiliyor. İşte değer artış kazancı pişmanlık beyanı 2016..

ÇEDBİK Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik semineri 2 Aralık'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan apı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar semineri 2 Aralık'ta online olarak gerçekleşecek.

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Kongre Merkezi erken tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğu Marmara’nın en büyük kongre merkezini hayata geçiriyor. Kongre merkezinin planlanandan daha erken tamamlanması planlanıyor.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 21 Aralık'ta İzmir'de!

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi, 21 Aralık 2017 Peşembe günü Tepekule Kongre Merkezi'nde verilecek. 

ÇEDBİK- Konut Teknik Eğitimi 21 Aralık'ta!

ÇEDBİK-Konut Teknik Eğitim 21 Aralık 2017 Perşembe günü İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

ÇEDBİK, sürdürülebilir bina kültürü için çalışıyoruz!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Başkanı Selçuk Özdil, Kurucu Başkan Yardımcısı Dr. Duygu Erten ve Genel Sekreter Engin Işıltan ile derneğin kuruluş hikayesini anlattı. İşte o yazı...

Selçuklu Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kongre merkezi!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Kongre Merkezi'ni 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 9 Kasım'da yapılacak..

ÇEDBİK Kongre 2016 Haberi

ÇEDBİK Kongre 2016

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından her yıl düzenlenen "Yeşil Binalar Zirvesi", bu sene "ÇEDBİK Kongre 2016" adı altında 4-5 Şubat 2016 tarihinde InterContinental Otel'de düzenlenecek. Yurt dışından katılımcılarla birlikte 40 konuşmacının yer alacağı kongre, paneller şeklinde gerçekleşerek interaktif bir şekilde devam edecek. 


Dünya Yeşil Binalar Konseyi üyesi olan ve yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik eden ÇEDBİK, 100'den fazla üyesiyle 2007 yılından beri "yeşil bina" sistemi ile ilgili bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. 4 senedir ÇEDBİK tarafından düzenlenen ve gelenekselleşen "Yeşil Binalar Zirvesi", bu sene 4-5 Şubat 2016 tarihinde Inter Continental Otel'de "ÇEDBİK Kongre 2016" adı altında kongre olarak düzenlenecek. Kongrenin ana temasının "Dayanıklı Şehirler İçin Düşünsel Dönüşümler" ve "Binadan Yerleşkeye Bütünsel Tasarım için Diyalog" olarak belirlendiğini açıklayan ÇEDBİK Yönetim...