17 / 05 / 2024

ÇEİS Liderlik Gelişim Programı

ÇEİS Liderlik Gelişim Programı

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimento sektörüne vizyoner ve nitelikli liderler yetiştirmek amacıyla Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) işbirliğiyle hazırlanan “ÇEİS Liderlik Gelişim Programı” sektörün yöneticilerine kapılarını açtı.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine son dakika seyyanen zam müjdesi! Hemen kulislerden peş peşe sızan bu yeni tarihe bakın!

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine son dakika seyyanen zam müjdesi... Hemen kulislerden peş peşe sızan bu yeni tarihe bakın...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın...

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Borsada deprem fiyatlaması bitti, şimdi sıra seçim fiyatlamasında! Seçim öncesi borsada ralli olur mu?

Borsa İstanbul yaşanan deprem felaketlerinin ardından uğradığı ağır kayıplarının kısmen de olsa giderdi. Borsada deprem fiyatlamasının sona erdiğini belirten uzmanlara göre, seçim takviminin belli olmasıyla şimdi sıra seçim fiyatlamasına geldi.

Tahıl koridorunda son rakamlar açıklandı! Sadece yüzde 5,6’sı az gelişmiş ülkelere gitti

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Tahıl Koridoru'ndan taşınmış olan tahılın yüzde 63'ünün Avrupa ülkelerine sevk edildiğini ifade ederek, “Taşınan 7,5 milyon ton tahılın yalnız yüzde 5,6'sı az gelişmiş ülkelere gitmiştir" cümlelerini kullandı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme! Saatler kaldı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ilerleyen saatlerde altın fiyatlarının seyrinin değişmesi bekleniyor. İşte o sıcak gelişme...

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birtan Yavaşcı tarafından kuruldu.

ÇEİS Liderlik Gelişim Programı Haberi

ÇEİS Liderlik Gelişim Programı

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimento sektörüne vizyoner ve nitelikli liderler yetiştirmek amacıyla Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) işbirliğiyle hazırlanan “ÇEİS Liderlik Gelişim Programı” sektörün yöneticilerine kapılarını açtı. ÇEİS Liderlik Gelişim Programı’yla yaklaşık olarak 100 sektör yöneticisine ulaşılarak farkındalığının artırılması, takım çalışmasında motivasyonunun sağlanması ve bütüncül yönetim anlayışının geliştirilmesi konularında eğitimler verilecek.


Türkiye geleceğinin harcını karmayı misyon edindiklerini vurgulayan ÇEİS Genel Sekreteri Dr. H. Serdar Şardan şunları ifade etti:

“Bu misyon doğrultusunda çimento sektöründe kurumsal alt yapının geliştirilmesi, verimliliğinin artırılması, daha nitelikli işlere imza atılması ve sürdürülebilir büyüme için çalışıyoruz. Hedeflerimize ulaşmamızda insan kaynağımız kilit bir rol oynuyor. Bu nedenle ÇEİS olarak sektörümüzdeki yöneticilerin gelişimini desteklemek için programlar geliştirmeye önem ve öncelik veriyoruz. Kısa süre önce PERYÖN işbirliği ile...