30 / 04 / 2024

çek eköy konut projeleri

çek eköy konut projeleri

Taşdelen Zin D Zen Evleri'nde fiyatlar 120 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Zorunlu afet sigortası geliyor! Bakan Şimşek, yılın üçüncü ya da dördüncü çeyreğini işaret etti!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, zorunlu afet sigortasını hayata geçirmek istediklerini açıkladı. Peki vatandaşlar zorunlu afet sigortası ile ilgili hangi yorumları yaptı? İşte o yorumlar...

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam ödeme tarihleri açıklandı...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verilmesinden sonra milyonlarca emekli, zam farkının ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Buna göre, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı.

Bakan Şimşek, 'düzenlemeler konut arzını artırdı' dedi! 6 ayda konut arzı nasıl artar? Vatandaşlar ne diyor? 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından Bakan Mehmet Şimşek'in konut arzı açıklamasını işaret etti ve "6 ayda konut arzı nasıl artar, bana birisi anlatsın..." dedi. İşte Şenol Babuşçu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Bakan Şimşek'ten konut kredisi açıklaması: Desteklemeyeceğiz! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konut sektörüne ilişkin önemli mesajlar verdi. Öncelikli hedefin enflasyonu tek haneye düşürmek olduğunu aktaran Bakan Şimşek, ilk evini alacaklara kredi desteği verilirken, ikinci konut ya da yazlıkta sınır geleceğini belirtti.

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bir kilo balın üretim maliyeti 127 TL’ye yükseldi! TAB mazot desteği talep etti!

Kır çiçek- yüksek yayla balının 1 kilogram maliyetinin 127,21 lira olduğunu açıklandı. TAB Başkanı Ziya Şahin, arı üreticileri için mazot desteği talep etti.

Merkez Bankası’ndan hedef tutturamayan bankalara bloke! Ek yüzde 10 kıymet blokesi!

Merkez Bankası, bankaların gerçek kişi döviz hesaplarından TL’ye dönüşüm yükümlülüğünü yüzde 30’a çıkardı. Eşikte başarısız olan bankalara ek yüzde 10 menkul kıymet blokesi uygulanacak.

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

Memur ve emekliye ek zam geliyor! İslam Memiş tarihi şimdi açıkladı! Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzman İslam Memiş, milyonlarca emekli ve memura ek yüzde 15 zam geleceğini söyleyerek tarihi açıkladı. Görenlerin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!

çek eköy konut projeleri Haberi

çek eköy konut projeleri

Taşdelen Çekmeköy'de in D Yatırım Geliştirme A.Ş tarafından yaşama geçirilen Zin D Zen Evleri 96 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunuyor. 


Zin D Zen Evleri'nde;

1+1 daireler 120 bin lira ile 135 bin lira arasında;

2+1 daireler 230 bin lira ile  245 bin lira arasında;

3+1 daireler 255 bin lira ile 260 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.



Çekmeköy Zindezen Evleri'nden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor.


Taşdelen Zin D Zen Evleri'ndeki konutlar 53 metrekare ile 128 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projenin sosyal alanları arasında; fitness center, çocuk oyun alanı, güvenlik, yüzme havuzu ve sauna yer alıyor.


0216 641 77 73

www.zin-dzen.com

Ceren...