27 / 05 / 2024

Çekmeköy kaymakamlık binası

Çekmeköy kaymakamlık binası

Geçtiğimiz Kasım ayında Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız tarafından ilçe idarecileri ve STK temsilcilerinin de katıldığı Çekmeköy'ün önemli eksikliklerinden biri olan Hükümet Konağı projelerinin tartışıldığı bir toplantı düzenlenmişti.

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Tarsus Kaymakamlık binası 6 yıldır yıkılmayı bekliyor! 

6 yıl önce “Depreme dayanıksız, oturulamaz, acilen boşaltılmalı" raporu verilen Mersin'deki Tarsus Kaymakamlık binası hala yıkılmadı. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve yüzlerce personel bu binada görevlerini yapmaya devam ediyor...

Battalgazi Kaymakamlık binası yıkılacak!

2019 yılının Kasım ayında uzmanlar tarafından depreme dayanıksız ve riskli olması nedeniyle Eskimalatya’da bulunan eski belediye binası için yıkım kararı verildi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..

İTÜ'nün 145 yıllık binası yenilenecek!

Sultan Abdülaziz döneminde, 1873 yılında yaptırılan İTÜ'nün 145 yıllık tarihi Silahhane binası restore edilecek. Yaklaşık 31 milyon liraya ihale edilen restorasyon çalışması 2021 yılında tamamlanacak.

Çekmeköy derebandındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar yıkıldı; Çekmeköylü aileler yeni evlerine yerleşiyor.

Çekmeköy'de tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Çekmeköy kaymakamlık binası Haberi

Çekmeköy kaymakamlık binası

Bu toplantı neticesinde ortaya çıkan üç projeyi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Belediye Başkan Yardımcıları ile karar vermek isteyen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, 23 Aralık 2014 tarihinde bir toplantı düzenledi. Toplantıda projeler hakkında görüşünü belirten Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, "Hükümet Konağı'nın hem model ve modern Çekmeköy'ün modern izlerini, hem de Çekmeköyümüzün geçmişteki kültür ve izlerini yansıtacak özellikleri taşımasını ve fonksiyonel olmasını arzu ediyoruz" dedi.


"Bir tarafında Emniyet Müdürlüğümüzün blok halinde, diğer blokta Nüfus, Tapu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi vatandaş ile sürekli iç içe olan kuruluşlar olacak" diyen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, "Orta blokta da Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Müftülük ve diğer birimlerin yer alacağı fonksiyonel bir bina planladıklarını söyledi.


Giriş katında iki katlı otoparkın olmasını...