04 / 05 / 2024

çekmeköy okul arazisi satışı

çekmeköy okul arazisi satışı

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Çekmeköy'de otopark arazisi yerine villa mı inşa edilecek?

İstanbul Çekmeköy’de 16 bin metrekarelik arazinin imar planı, İBB Meclisinde çoğunlukta olan AK Parti oylarıyla değiştirildi. Buna göre; söz konusu araziye otopark yerine villa inşa edilecek

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Çekmeköy Engelsiz Okul'un inşaatı tam gaz!

Çekmeköy Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirilen özel donanımlı okulun inşaatı tamamlanıyor.

Çekmeköy'deki 20 dönümlük askeri alana okul yapılacak!

Çekmeköy'de daha önce Sarıgazi Askeri lojmanlarının yer aldığı hazine arazisine özel okul yapılacak.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın yerine okul yapılacak!

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Bursa Demirtaş'taki okul arazisi ne zaman ihaleye çıkacak?

Bursa'da yaklaşık iki yıl önce Osmangazi'ye bağlı Demirtaş bölgesinde Milli Eğitim'e devredilen 35 bin metrekare okul arazisi için bir türlü ihaleye çıkılamaması, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Çekmeköy Konutları'nda ön talep süreci başladı!

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Casper'ın Çekmeköy'deki 45 bin metrekarelik arazisi üzerinde gerçekleştirecekleri projede ön talep toplamaya başladıklarını anlattı.

Çekmeköy Adnan Menderes Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ev ziyaretlerinde yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Poyraz, sohbetler esnasında Taşdelen bölgesinde yapılacak yeni okul kampüsleri ve yeni aile sağlığı merkezinin süreçlerini de anlattı.

Çekmeköy'ün en değerli arsaları okul alanı olarak planlanıyor!

Çekmeköy Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı, belediye meclisinin ikinci birleşiminde görüşüldü. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, programın özetini sunarken 2016 yılı ve daha sonrasında ilçe için planlanan büyük projeleri anlattı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'ne yeni okul!

Çekmeköy’de 15 yıl önce yapımı tamamlanan fakat hukuki sorunlar nedeniyle eğitime açılamayan Ekşioğlu Mahallesi’ndeki okulun bakım ve onarım çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Okulun, İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılması planlanıyor.

SEV Amerikan Koleji Çekmeköy açıldı!

Sağlık ve Eğitim Vakfı, 1.5 asır sonra 70 milyon yatırımla SEV Amerikan Koleji'ni açtı. Okul, Çekmeköy’de 18 bin 500 metrekarelik kampüse kuruldu. Kampüs her noktadan gün ışığı alıyor...

ESSA Flora Çekmeköy’ün son değerli arazisinde yükseliyor!

ESSA Flora, Ümraniye plazalar bölgesine 10 dakika mesafede dört tarafı ormanla çevrili çok özel bir konuma sahip. Çekmeköy’ün ormana komşu son değerli arazisi üzerinde hayata geçen proje 59 adet konuttan oluşuyor.

çekmeköy okul arazisi satışı Haberi

çekmeköy okul arazisi satışı

Çekmeköy Belediyesi’nin 16 Ağustos tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Hamidiye Mahallesi’nde yer alan  7 bin 29 metrekare büyüklüğündeki arazi ihaley yoluyla satılacak.

BirGün'den Uğur Şahin'in aktardığına göre, ‘özel eğitim amaçlı’ dört katlı bina inşaatının yapılabileceği alan için Çekmeköy Belediyesi’nin belirlediği muhammen bedel 23 milyon lira. 1 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek satış ihalesine katılmak için 690 bin lira geçici teminat yatırmak gerek.

Satış için imar planı değiştirildi

Geçen sene 31 Mart tarihinden önce, satışa çıkarılan araziye dair 15 Şubat 2019'da imar planı değişikliği yapıldı. Söz konusu değişiklikle Çekmeköy Belediyesi’nin mülkiyetinde yer alan arazinin fonksiyonu, ‘özel eğitim alanı’ndan ‘eğitim tesis alanı’na dönüştürüldü. Çekmeköy Belediyesi, 11 Haziran 2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bir yazı yazarak, arazide ne tür okul yapılacağının belirlenmesi için düzenleme yapılmasını...