19 / 05 / 2024

Çekmeköy Yeni Kaymakamlık Binası

Çekmeköy Yeni Kaymakamlık Binası

Geçtiğimiz Kasım ayında Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız tarafından ilçe idarecileri ve STK temsilcilerinin de katıldığı Çekmeköy'ün önemli eksikliklerinden biri olan Hükümet Konağı projelerinin tartışıldığı bir toplantı düzenlenmişti.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Çekmeköy Kışlası’nın bir kısmı TRT’ye verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul'da yaptığı imar planı değişikliği, Çekmeköy Kışlası’nın bir bölümünün TRT’ye tahsis edildiğini ortaya çıkardı. Bakanlığın hazırladığı plan değişikliğine göre kışlanın içindeki 12 bin 345 metrekarelik alanda TRT, yeni alan kuracak.

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Çekmeköy’deki 187 dönümlük askeri arazi için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin Çekmeköy’de bulunan 187 dönüm askeri arazinin yapılaşmaya açan imar planlarını iptal etmesine karşın söz konusu araziye ilişkin yeni imar planları hazırladı...

Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy satışta! Metrekaresi 7 bin 700 TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Dekar Yapı'nın Çekmeköy Ömerli’deki yeni projesi Dekar Kıyıbahçe'de metrekare fiyatı 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Nef Çekmeköy satılık dükkan!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesindeki dükkanlar 2 Mart'ta satışa çıkacak. Projede ayrıca garantili kira sistemi ile fırsatlar sunuluyor...

Çekmeköy derebandındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar yıkıldı; Çekmeköylü aileler yeni evlerine yerleşiyor.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi sağlık yatırımları kapsamında ilçeye bir aile sağlığı merkezi daha inşa etti.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi yenileniyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin yerine daha kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Çekmeköy Yeni Kaymakamlık Binası Haberi

Çekmeköy Yeni Kaymakamlık Binası

Bu toplantı neticesinde ortaya çıkan üç projeyi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Belediye Başkan Yardımcıları ile karar vermek isteyen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, 23 Aralık 2014 tarihinde bir toplantı düzenledi. Toplantıda projeler hakkında görüşünü belirten Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, "Hükümet Konağı'nın hem model ve modern Çekmeköy'ün modern izlerini, hem de Çekmeköyümüzün geçmişteki kültür ve izlerini yansıtacak özellikleri taşımasını ve fonksiyonel olmasını arzu ediyoruz" dedi.


"Bir tarafında Emniyet Müdürlüğümüzün blok halinde, diğer blokta Nüfus, Tapu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi vatandaş ile sürekli iç içe olan kuruluşlar olacak" diyen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, "Orta blokta da Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Müftülük ve diğer birimlerin yer alacağı fonksiyonel bir bina planladıklarını söyledi.


Giriş katında iki katlı otoparkın olmasını...