07 / 05 / 2024

çekmeköy Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi

çekmeköy Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Çekmeköy’deki 187 dönümlük askeri arazi için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin Çekmeköy’de bulunan 187 dönüm askeri arazinin yapılaşmaya açan imar planlarını iptal etmesine karşın söz konusu araziye ilişkin yeni imar planları hazırladı...

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Eyüp Yeni Nesil yüzde 10 indirim kampanyası!

Eyüp Yeni Nesil yüzde 10 indirim kampanyası ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede konutların yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor.

Yeni Nesil Eyüp yüzde 10 indirim kampanyası detayları!

Yeni Nesil Eyüp yüzde 10 indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eyüp Yeşilpınar Metro durağına sadece 30 metre mesafede bulunan projede teslimler hemen yapılıyor.

çekmeköy Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi Haberi

çekmeköy Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi


İklim Değişikliği Alanında Kamu Bilincinin Artırılması ve Paydaş Kapasitesinin Geliştirilmesi” hibe programı dahilinde hibe alan ve İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı, Çekmeköy Belediyesi, ENVER ve EYODER’in iştirakçi, Özyeğin Üniversitesi’nin proje sahibi olduğu “Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Prof. Dr. Pınar Mengüç’ün açıklamalarıyla başlayan toplantıda Çekmeköy’ün diğer ilçelere ve tüm Türkiye’ye müfredat ve mevzuat konusunda model olacağı belirtildi. Programa Çekmeköy Belediyesi'ni temsilen katılan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin bu tip projelerin Çekmeköy’ü eğitim ve kültür vadisi olma misyonunun yanı sıra, doğal güzelliklerin korunması için de önemli olduğunu dile getirdi.


8 ay sürmesi planlanan proje kapsamında Çekmeköy Belediyesi sınırları içerisindeki; Taşdelen İMKB,Nesrin Uçmaklıoğlu ve Hüseyin Avni Sipahi Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri'nde gerçek zamanlı izleme ile doğalgaz ve...