21 / 05 / 2024

Çekmeköyde müteahhitlerle kentsel dönüşüm toplantısı

Çekmeköyde müteahhitlerle kentsel dönüşüm toplantısı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de faaliyet gösteren müteahhitlerle kentsel dönüşümü konuşuyor... Çekmeköy Belediyesi'nde düzenlenen istişare toplantısına toplam 100 müteahhit davet edildi. İşte o toplantıdan ilk bilgiler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatma Kaplan Hürriyet, müteahhitlerle bir araya geldi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda İzmit'te  faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Bafra'nın imar sorunu müteahhitlerle tartışıldı!

Bafralı müteahhitlerle istişare toplantısında biraraya gelen Belediye Başkanı Kılıç, "Devlet hastanesi civarında imara açılacak bölgedeki süreci hızlandıracağız" dedi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

Çekmeköyde müteahhitlerle kentsel dönüşüm toplantısı Haberi

Çekmeköyde müteahhitlerle kentsel dönüşüm toplantısı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de faaliyet gösteren müteahhitlerle istişare toplantısı gerçekleştiriyor.



Çekmeköy Belediyesi'nde düzenlenen istişare toplantısının gündemini ise kentsel dönüşüm oluşturuyor... Toplantıya katılımı için 100 müteahhite davetiye gönderildi. 



Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylü müteahhitlerle bir araya gelerek, kentsel dönüşüm, inşaat ruhsatı, iskan gibi konularda yapılan yeni düzenlemeleri anlattı.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Şahmettin Yüksel’in de katıldığı toplantı belediyenin meclis salonunda gerçekleştirildi. 2015 yılında uygulamaya başlanacak internet üzerinden dosya takibinin anlatıldığı toplantıda ağırlıklı olarak iş güvenliği ve yapılaşmada yönetmeliklerin önemi görüşüldü.

Poyraz: Kırmızı çizgilerimiz var!

Çekmeköy’ün yeni yapılaşma sürecini yaşayan bir ilçe olduğunu hatırlatarak söze başlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bu süreçte, müteahhitlerin olduğu kadar, toprak sahipleri ve yapı kontrol firmalarına da önemli sorumluluklar düştüğünü belirtti.  Çekmeköy’ü...