05 / 05 / 2024

celal koloğlu mahkeme kararı son durum

celal koloğlu mahkeme kararı son durum

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, internete düşen konuşmalarında "Türk milletini aşağıladıkları ve hakaret ettikleri" gerekçesiyle haklarında 32 ayrı suç duyurusunda bulunulan iş adamları Mehmet Cengiz ve Celal Koloğlu hakkında takipsizlik kararı verdi...

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Livack İnşaat Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Livaoğlu tarafından kuruldu.

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Celka Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Celal Kadooğlu tarafından kuruldu.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ademoğlu tarafından kuruldu.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Son olarak Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi yaşandı. Dursunoğlu’nun mirasını bağışladığı ÇYDD’nin masraf talebi mahkeme tarafından yerine getirilmedi. 

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Ev alırken kriterler değişti!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, büyüklük gibi unsurlardan ziyade binanın yapı ve malzeme kalitesini sorgulaması gerektiğinden bahsetti.

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Celal Umuç tarafından kuruldu.

celal koloğlu mahkeme kararı son durum Haberi

celal koloğlu mahkeme kararı son durum


Cumhuriyet Savcısı Ömer Solmaz tarafından yürütülen soruşturma kapsamında verilen takipsizlik kararında, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ile Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu hakkında "hakaret" ve "Türk milletini aşağılama" suçunu işledikleri gerekçesiyle 32 ayrı suç duyurusu yapıldığı belirtildi.


Savcılığın suç duyurularını birleştirdiği belirtilen kararda, iş adamları arasında geçen görüşmelerde, "Türk milletine aşağılama kastı ile sözler sarf edildiği" gerekçesiyle vatandaşların, "haysiyet ve gururlarının zedelendiği ve mağdur oldukları" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundukları anlatıldı.


Yolsuzluk ve rüşvet suçlamaları ile yapılan operasyon sonrası iş adamları Cengiz ve Koloğlu arasında geçen telefon görüşmelerinin internete yansıdığı kaydedilen kararda, müştekilerin delil olarak sunduğu internete düşen ses kayıtlarındaki şüphelilere ait konuşmaların iki kişi arasında gerçekleştiği vurgulandı.


Kararda, konunun İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soruşturması...