25 / 05 / 2024

Celalettin Güvenç maşuk projeleri

Celalettin Güvenç maşuk projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Maşuk bölgesinde kapsamlı incelemelerde bulunarak, Maşuk konutları ve ulaşım yollarıyla ilgili toplantı yaptı. Güvenç "Maşuk yol sorununu bitiriyoruz" dedi

Yabancılar borsaya girmek için güven ve istikrar arıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Yabancılar borsaya girmek için güven ve istikrar aradığını belirtti. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Ekonomik güven endeksine koronavirüs etkisi!

Ekonomik güven endeksi, birçok sektörde çalışmalara ara verildiği veya uzaktan çalışma yöntemiyle yürütüldüğü nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 44,1 azalış göstererek 51,3'e geriledi.

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler başladı!

TOKİ güvencesiyle Şanlıurfa Maşuk'ta inşa edilen konutların teslimine başlandı. TOKİ Başkanı Turan, "İnşasını tamamladığımız 528 konutumuzu 2-27 Temmuz'da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi...

Gvn Güven Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvn Güven Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Selçuk çamcı ve Zihni Çamcı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge son başvuru günü bugün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge'de yer alan 652 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adıyaman'da inşaata güven azaldı!

Adıyaman'da inşaat sektörüne güven gitdikçe azalıyor. Bölgede faaliyet gösteren bir inşaat firması ticari imara açık olan arsaları alarak, vatandaşa konut olarak satması büyük mağduriyetlerin oluşmasına neden oldu.

Şanlıurfa Maşuk'un yolları genişletiliyor!

Son yıllarda TOKİ yatırımları ile vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği Maşuk'taki gelişmeyi takip ederek bölgeye hizmetler ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Maşuk'un kent merkezine yönelik güzergahlarında yol genişletme çalışmaları başlattı.

Şanlıurfa Maşuk'ta sağlık ocağı yapılacak!

Maşuk'ta sağlık ocağının bulunmadığının gündeme getirilmesi üzerine Başbakanlık'tan yapılan açıklamada bölgede şuan arsa teminin yapıldığı ve 2017 yılında sağlık merkezinin yapılacağı belirtildi.

Tüketici güven endeksi Ağustos'ta yükselişe geçti!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim kurulu Başkanı ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Türkiye ekonomisinin darbe girişiminin ardından normalizasyonu sağladığını belirterek, "Ağustos ayında tüketici güven endeksi yeniden yükselişe geçti'' dedi.

Ozan Güven ayakkabı mağazalarına yenisini ekliyor!

Ozan Güven, Beşiktaş ve Nişantaşı’ndaki ayakkabı mağazalarına yenilerini eklemek için yer bakmaya başladı. Oyuncunun iki şube için 1 milyon TL bütçe ayırdığı konuşuluyor

TOKİ Şanlıurfa Maşuk teslimleri için gerekli belgeler!

Toplam 561 adet dairenin teslim edileceği projede teslimler için bugün son gün olarak belirlendi. İşte TOKİ Şanlıurfa Maşuk teslimleri için gerekli belgeler...

Şanlıurfa Maşuk'ta TOKİ projelerinin ihalesi yapıldı!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Maşuk'ta planladığı 2 dev projenin ihaleleri yapıldı. TOKİ'den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, 'Mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi' ifadelerine yer verildi.

Celalettin Güvenç maşuk projeleri Haberi

Celalettin Güvenç maşuk projeleri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Maşuk bölgesinde kapsamlı incelemelerde bulunarak, Maşuk konutları ve ulaşım yollarıyla ilgili toplantı yaptı. 

İncelemelere ve toplantıya Başkan Güvenç'in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar Daire Başkanları ve firma yetkilileri katıldı. 

Şehrin önünü açacak bir alan olduğunu ve bu alanda Büyükşehir Belediye olarak özverili çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Güvenç; "Maşuk şehrimizin gelişimi açısından önemli bir bölge, uzun yıllardır önceki belediyemiz ve Toki birlikte çalışıyorlardı. Bizlerin de o dönem girişimi ile burada 2900 konut ihalesi yaptırdık. Ayrıca Belediyemizin ihalesini yaptığı inşaatı devam eden 600 konut var. 

Maşuk'un 8 kilometrelik yolunu asfaltlıyoruz. Ayrıca 280 konutu da Haziran ayı sonunda teslim edeceğiz. Bunlarla ilgili müteahhit firma ve arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaptık. Hayırlı olsun" diyerek müjde verdi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi...