30 / 04 / 2024

Çelen Değerleme Merkezi kurucusu Güniz Çelen

Çelen Değerleme Merkezi kurucusu Güniz Çelen

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2021 ilk çeyrek değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Fatih ilçesinde konumlu İş Merkezine ait değerleme raporu yayınlandı. 

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi Kiler Lojistik Merkezi'nde Bulunan 12 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol GYO OASİS AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi projesi bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Kütahya Merkez iş merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Kütahya ili Merkez ilçesinde konumlu İş Merkezine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Pendorya Alışveriş Merkezi 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'ne ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Çelen Değerleme Merkezi kurucusu Güniz Çelen Haberi

Çelen Değerleme Merkezi kurucusu Güniz Çelen

Güniz Çelen, ODTÜ’den Mimarlık lisans ve lisansüstü, Koç Üniversitesi’nden İşletme İdaresi ve Finans yüksek lisans derecelerine sahip, SPK lisanslı değerleme uzmanıdır. 

Değerleme konusunda uluslararası tanınırlığı en yüksek Appraisal Institute’dan “MAI” imza yetkisine ve RICS -Royal Institution of Chartered Surveyors’da “FRICS” unvanına sahiptir. 

"CRE" unvanına sahip


Danışmanlık konusunda The Counselors of Real Estate tarafından dünyada elli yıldır sadece 1.100 kişiye verilmiş olan "CRE" unvanına ve imza yetkisine layık görülmüştür.

En prestijli gayrimenkul ödülü


Güniz Çelen, sadece davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE)  tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülünün sahibi oldu.

38 yıllık sektör deneyimi


1976’da uluslararası inşaat taahhütlerinde proje mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan Çelen, Türkiye, Ortadoğu ve ABD’de...