05 / 05 / 2024

Çelik boru son durum

Çelik boru son durum

Türk çelik boru sektörü tüm dünyayı etkisi altına alan olumsuzluklara rağmen yılsonu hedefine doğru temkinli adımlarla ilerliyor. Çelik boru sektörünün 11 aylık ihracatı 1 milyon 740 bin ton oldu.

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Çelik ev almak mantıklı mı? Çelik evin ömrü ne kadar?

Son yıllarda çok tercih edilen yapılardan biri de çelik evler olarak karşımıza çıkıyor. Çelik ev, Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremden sonra daha da tercih edilmeye başladı. Peki çelik ev dayanıklı mı ve tercih edilmesi mantıklı mı?

Arçelik'ten son teknoloji televizyonlarda Babalar Günü indirimi! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Son teknoloji televizyonlarda bu yıl 18 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı başladı. Peki Arçelik'te televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Çelik sektörünün ihracat kaybı yüzde 50’yi bulabilir! Sektörden son dakika talebi geldi! 

Çelik sektörünün ihracat kaybında artış yaşanıyor. Yüzde 50 ihracat kaybıyla yılı kapatmaya hazırlanan sektör, enerjide fiyatların rekabet edilebilir seviyelere gelmesi talebinde bulundu. 

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin kullanımı son dönemde bir hayli arttı. Bu yapıları yaptırmak isteyenlerde ilk olarak kullanım ömrü ve maliyeti hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte bu konudaki detaylar!

100 metrekare çelik ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları da sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

3+1 çelik konstrüksiyon ev fiyatları ne kadardır? 20 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evler yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda tercih edilmeye başlandı. Maliyeti ve hızlı kurulumundan dolayı bu yapılar hızla yayılıyor. Peki çelik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Çelik ev kullanışlı mı? Çelik ev soğuk olur mu?

Çelik evler, son dönemin en popüler yapılarından biridir. Çelik evde yaşamanın ne kadar sağlıklı olduğu, kullanışlı olup olmadığı soruları da sıkça sorulmaktadır. İşte tüm bu soruların yanıtları!

Arçelik Multimode Dondurucularda 10 Yıl Motor Garantisi!  Son gün 15 Mart! İşte Arçelik 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Multimode Dondurucularda, ProSmart Inverter Kompresör Garantisi fırsatını tüketicisiyle buluşturuyor. Peki Prosmart Inverter Kompresör teknolojisi ne  işe yarıyor? 

Çelik sektöründen son dakika açıklaması: Deprem konutları için yeterli demir var!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, sektörün depremlerden etkilenen şehirlerde yapımına başlanacak olan deprem konutları için gereken inşaat demiri ihtiyacını karşılayabilecek durumda olduğunu kaydetti.

Çelik boru son durum Haberi

Çelik boru son durum

Türk çelik boru sektörü tüm dünyayı etkisi altına alan olumsuzluklara rağmen yılsonu hedefine doğru temkinli adımlarla ilerliyor. Sektör; Ocak-Kasım 2014 döneminde miktar bazında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,72 artışla 1 milyon 740 bin ton, değer bazında ise yüzde 3,08 azalışla 1 milyar 455 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Kasım ayı ihracatının yüzde 14,73 artışla 160 bin 936 tona ulaşması ise dönemin dikkat çeken gelişmesi oldu. 


Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) tarafından açıklanan verilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde Türkiye’nin çelik boru ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre miktar bazında yüzde 2,72 artışla 1 milyon 740 bin ton, değer bazında ise yüzde 3,08 azalışla 1 milyar 455 milyon dolara ulaştı.    


Yaşanan sıcak gelişmeler eşliğinde Irak’a gerçekleştirilen ihracat aylardır...