07 / 05 / 2024

çelik panel fabrika üretim

çelik panel fabrika üretim

Çelik konstrüksiyon tasarımı, üretim ve montajını gerçekleştiren Çelik-Panel ikinci fabrikasıyla üretim kapasitesini arttırıyor...

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına taşıyor!

Çelik modüler çözümleriyle çok sayıda kentte konut üretimi yapan Dorçe, inşaat sürecini şantiyeden kontrollü fabrika ortamına taşıyor.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına fabrika kuruldu!

İstanbul Çekmeköy’de ekolojik turizm alanına çelik konstrüksiyon fabrikası inşa edildi. Çevrede yaşayanlar inşaat başlarken defalarca belediyeye müracaat etti ancak fabrika yapılıp çalışmaya başladı.

Kırklareli'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Babaeski İlçesi, Dindoğdu Mahallesi'nde yer alan çelik karkas vasıflı fabrika binası 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika binası için ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

Arçelik'ten Romanya'ya 105.8 milyon euroluk fabrika yatırımı!

Arçelik'in bağlı ortaklığı Arctic Romanya'da çamaşır makinesi üretimi yapacak yeni bir fabrikanın kurulumu için teknik başvuruda bulundu.Yeni kurulacak fabrika 2 milyon kapasiteli çamaşır makinesi üretimi yapacak.

Galva Metal Romanya'da yeni fabrika kuracak!

Çelik servis merkezi Galva Metal, ikinci boy kesme hattını 2017 yılının ilk aylarında devreye alacak, şirket ayrıca Romanya'da yeni fabrika kuracak.

Hekim Yapı fabrika yatırımına odaklandı!

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Arçelik, Romanya'da fabrika kuracak!

Arçelik, bağlı ortaklığı Arctic üzerinden, Romanya'da fabrika kurmayı planlıyor. Fabrika için 105 milyon euro yatırım yapacak olan Arçelik, Romanya devletinden 37,5 milyon euro teşvik alacak.

Ede Demirçelik’in fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı!

Temelleri Özsaruhan ailesi tarafından 1955 yılında Metaş ticari unvanı ile atılan, İzmir Bornova’daki demir - çelik tesisleri, arsaları ile birlikte icradan satışa çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Sur Çelik Kapı'dan yeni otel ve fabrika!

AYDIN merkezli Sur Çelik Kapı, şehrin girişindeki 6 dönümlük arazide 4 yüdızlı bir otel yapmak için kolları sıvadı.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da eski fabrika arazine otel inşa edecek!

BANKA, askerî bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı'dan Aydınlı'ya otel yatırımı!

Banka, askeri bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

çelik panel fabrika üretim Haberi

çelik panel fabrika üretim
Düzcede 30 bin metrekare alan üzerinde ikinci fabrikasını hizmete açan Çelik-Panel, ağır çelik, hafif çelik ve kapı gibi her türlü çelik konstrüksiyon tasarımı, üretim ve montajını yapıyor. Firma açtığı yeni fabrikasıyla üretimi arttırmayı...