25 / 07 / 2024

çelik zirvesi yapılacak mı

çelik zirvesi yapılacak mı

4. Avrasya MENA Çelik Zirvesi, 29-30 Ocak 2014 tarihlerinde, EBY International Summit organizasyonu ve Türkiye Çelik Üreticileri Derneği işbirliği ile İstanbul Sheraton Ataköy Otel’de gerçekleştirilecek...

Elazığ'da yapılacak stadyum projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Elazığ'da yapılacak stadyum projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, projenin ne zaman tamamlanacağını sordu..

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

Kayseri'ye yeni alt geçitler yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çelik, özellikle Kocasinan Bulvarı ve Sivas Caddesi'nde yapılacak olan yeni kavşak düzenlemeleri ve alt geçitler konusunda brifing aldı.

Manisa Şehzadeler'e modern pazar yeri yapılacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler’de yeni yapılacak olan kapalı pazar yeri ile ilgili fikir alış verişinde bulunmak için Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’i ziyaret etti.

Kocaeli Umuttepe'ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe’de öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli geçişlerini sağlamak için yaya köprüsü yapmaya hazırlanıyor. Kocaeli Üniversitesi Kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi, çelik malzemeden imal edilecek.

Batman Güney Raman'a 200 yataklı yeni hastane yapılacak!

2015 Yılını değerlendiren Vali Azmi Çelik, ulaşım ağırlıklı 2 proje dışında yatırımların büyük bir bölümünün gerçekleştiğini belirtti. 200 Yataklı yeni hastane, Güney Raman çevre yolu güzergahında yapılacak.

Gazipaşa Havalimanı'na 4 şeritli yol yapılacak!

Gazipaşa Havalimanı’na ulaşımı sağlayan yolun düzenleneceğini belirten Başkan Çelik, “Havalimanına 25 metrelik 4 şeritli yol yapılacak. Bunun gündeme alınması oylanarak kabul edildi” dedi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapılacak!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Balıkesir'de Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman yapılacak?

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin aracı olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak

Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de Balıkesir'de yapılacak!

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Manisa'daki Veziroğlu Mahallesi'nde sosyal tesis yapılacak!

Şehzadeler Belediyesi eylül ayı olağan Belediye Meclis toplantısında yapılacak yatırımlar görüşüldü. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesi'nde yapılacak sosyal tesisin müjdesini verdi.

Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi Mersin'de yapılacak!

Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde 13-14 Kasım'da yapılacak. Bu yıl ilk kez yapılacak olan Zirve'nin daha sonra her yıl bir başka ülke ve kentte düzenleneceği bildirildi.

Dünya Kadastro Zirvesi 20-25 Nisan'da İstanbul'da yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün organizasyonunda yapılacak olan zirveyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce açıklama yaptı. İşte İdris Güllüce'nin o açıklaması...

çelik zirvesi yapılacak mı Haberi

çelik zirvesi yapılacak mı

4. Avrasya MENA Çelik Zirvesi, 29-30 Ocak 2014 tarihlerinde, EBY International Summit organizasyonu ve Türkiye Çelik Üreticileri Derneği işbirliği ile İstanbul Sheraton Ataköy Otel’de gerçekleştirilecek. Önceki 3 yılda olduğu gibi bu yıl da 30’a yakın ülkeden 300’ün üzerinde katılımcının beklendiği zirve, Türkiye, bölge ve dünya çelik üreticileri, tüketicileri ile tedarikçilerini bir araya getirecek. 


B2B GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Zirvenin en verimli bölümlerinden birisini de B2B görüşmeler oluşturuyor. Katılımcılar, ilk gün 2 saat, ikinci gün 2 saat olmak üzere, zirve süresince, 4 saat boyunca önceden randevu alacakları katılımcılar ile 15’er dakikalık birebir görüşme olanağını da elde edecek.


34 KONUŞMACI OTURUMLARDA GÖRÜŞ AÇIKLAYACAK

Açılış konuşmalarını Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan ile Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci’nin gerçekleştireceği zirve kapsamında, “Günümüz Çelik Sektörü”,...