30 / 04 / 2024

Celsius Network

Celsius Network

Kripto piyasası son yılların en düşük seviyesinde seyrederken, haziran ayından beri ödeme kriziyle savaşan kripto şirketi Celsius, resmen iflas başvurusu yaptı.

Kripto para piyasasında deprem üstüne deprem! Bir kripto devi daha tüm işlemleri durdu

Kripto para piyasasında Celcius'un ardından Binance'dan da flaş bir karar geldi.

Bitcoin'de sert düşüş yaşanırken kriptodan bir kötü haber daha!

2020 Aralık ayından sonra Bitcoin (BTC) ilk kez 22.600 dolara kadar düşerken, kripto paraya yatırım yapanlara bir kötü haber daha geldi.

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Network’te 2 ürün ve üzerine yüzde 20 indirim kampanyası! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Hazır giyimin tanınmış markalarından Network,  erkek ve kadın giyim dahil tüm ürün gruplarında yüzde 20 indirim kampanyası yapıyor.

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Global Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Söyü tarafından kuruldu.

NetWork outlet ayakkabılarda indirim zamanı! İşte 29 Eylül 2022 NetWork Fiyat Listesi!

Ofis giyim tarzına yönelik ürünleriyle dikkat çeken NetWork, yazlık, kışlık bir çok ayakkabı ve çizme modelinde indirime girdi. İşte NetWork’un indirimli fiyat listesi

NetWork ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim! Geç kalmadan tıkla! İşte 20 Eylül 2022 Network fiyat listesi

Seçtiği isimle öncelikle içinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağını simgeleyen Network, online satış mağazası üzerinden outlet ürünlerde yüzde 50 yakın indirim uyguluyor. İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Kripto piyasasında deprem! Yatırımcılar şokta

Kripto piyasası son yılların en düşük seviyesinde seyrederken, haziran ayından beri ödeme kriziyle savaşan kripto şirketi Celsius, resmen iflas başvurusu yaptı.

Kripto darbesi devam ediyor! Bir şirket daha iflas etti!

Bir aydır ödeme sorunları ile mücadele eden kripto şirketi Celsius iflas etti. Celsius son iki hafta içinde  iflas başvurusunda bulunan üçüncü şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Kripto para sektörü darmaduman!

Yatırımcıların gözde kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin ve Ether, kripto para borçlanma platformu Celcius Network’ün para transferlerini askıya almasından sonra 18 ayın yeni dip seviyelerini gördü. 

Kripto para piyasasını sarsan olay, yatırımcılar şokta! Ünlü şirket transferleri ve para çekme işlemlerini durdurdu

Kripto para fonlama şirketi Celcius Network’un aldığı karar kripto para piyasası gündemine bomba gibi düştü.

Celsius Network para çekme işlemlerini durdurdu! İşte nedeni!

En büyük kripto para borç verenleri arasında yer alan Celsius Network yaptığı açıklamada “sıra dışı pazar koşulları” sebebiyle tüm işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

Celsius Network Haberi

Celsius Network

Kripto para borsasındaki aşağı yönlü sert düşüş küresel şirketleri de vurdu.

BTC'de yaşanan çakılmanın ardından kripto para piyasası henüz kendine gelemezken, dünyaca ünlü kripto şirketi Celsius, haziran ayı başından bu yana  yaşadığı sorunların çözülememesinin ardından ABD mahkemelerine iflas başvurusu yaptı.

Kripto para borçlanma platformu Celsius Network, haziran ayı başında müşterilerinin para çekme işlemlerini durdurduğunu açıklamıştı.

Celsius dün yaptığı açıklamada, “tüm paydaşlar için değeri en üst düzeye çıkaracak” şekilde yeniden yapılandırarak işlerini istikrara kavuşturmaya çalışacağını söyledi. Celsius, bu arada operasyonları desteklemek için elinde 167 milyon dolar nakit bulundurduğunu açıkladı.

Kripto şirketi, iflas başvurusunda tahmini yükümlülüklerinin 1 milyar ile 10 milyar dolar arasında olduğunu beyan etti. Ayrıca şirket, 100 binden fazla alacaklısı olduğunu bildirdi.

Celsius’un kurucu ortağı ve CEO’su Alex Mashinsky yaptığı açıklamada, “Bu, topluluğumuz ve şirketimiz için doğru...