09 / 05 / 2024

Cem Altınöz özgeçmiş

Cem Altınöz özgeçmiş

Öncüoğlu Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Cem Altınöz kimdir? Cem Altınöz, ne zamandan beri Öncüoğlu Mimarlık'ta çalışıyor? Öncüoğlu Mimarlık projeleri nelerdir? İşte Cem Altınöz ve Öncüoğlu Mimarlık...

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Altın fiyatları için şok rakamlar geldi: Finans kuruluşu bomba rakamı verdi! Altını olan herkes hemen baksın!

Altın fiyatlarının yönü merakla araştırılıyor. Peki uzmanlar altında neler bekliyor? Ons altın yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 

1 gram bile altını olanlara şok uyarı! Tarih ve rakam verildi: Gram altın tam bu kadara yükselecek! Bugün altın kaç TL?

1 gram bile altını olanlar sık sık son dakika fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte 9 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Bugün gram altın ve ons altın ne kadar? Çeyrek altın yükseldi mi? 18 Haziran 2023 altın fiyatlarında son dakika!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.486 liradan satılıyor. 18 Haziran 2023 yani haftanın son işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 18 Haziran altın fiyatları!

17 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın yükseldi mi? Bugün ons altın ve gram altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.486,08 liradan satılıyor. 17 Haziran 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 17 Haziran altın fiyatları!

16 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın yükseldi mi? Bugün gram altın ve ons altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.488,01 liradan satılıyor. 16 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Haziran altın fiyatları!

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusuna hızla yanıt arıyor. Paniğe kapılan yatırımcılar için uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. Panik yok...

11 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın yükseldi mi? Çeyrek altın cumhuriyet altını bugün ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.474,02 liradan satılıyor. 11 Haziran 2023 yani haftanın yedinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Haziran altın fiyatları!

Güncel altın fiyatları! 6 Haziran 2023 cumhuriyet altın ne kadar? Çeyrek altın yükseldi mi?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.357,33 liradan satılıyor. 6 Haziran 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 6 Haziran altın fiyatları!

Cem Altınöz özgeçmiş Haberi

Cem Altınöz özgeçmiş

Cem Altınöz kimdir?

Cem Altınöz, 1967 yılı Almanya doğumlu. Orta öğrenimini 1974-1985 yılları arasında TED Ankara Koleji'nde tamamlayan Mimar Cem Altınöz, bugün Öncüoğlu Mimarlık’ta yönetim kurulu üyesi.


Cem Altınöz, 1985 yılında girdiği ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nden, 1989 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 1993 yılında O.D.T.Ü. Mimarlık Bölümündeki lisansüstü eğitimini tamamladı. 1989-1998 yılları arasında, ODTÜ Mimarlık Fakültesi Döner Sermaye Projesi, PORTAŞ AŞ, Boran Ekinci Mimarlık ve YEG Mimarlık bünyesinde pek çok projede görev aldı. 


1998 yılı itibarı ile Öncüoğlu Mimarlık Şehircilik firmasına katılmış, Enis Öncüoğlu ve Önder Kaya ile birlikte yurtiçi ve dışında birlikte ortak proje müellifi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Altınöz özellikle proje tasarımı, inşaat yönetimi, şantiye kontrollüğü ve proje koordinasyonu üzerine uzmanlaşmıştır. Projeleri birçok uluslararası ödüle layık görülmüştür. Altınöz, Öncüoğlu Mimarlık'ta Yönetim Kurulu...