15 / 05 / 2024

Cem Dilşen

Cem Dilşen

Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Cem Dilşen, Melih Dilşen tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Şubat'ta Osmanbey, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Türkiye'de diploma denkliği almak isteyen öğrenciler dikkat: Artık dil belgesi zorunlu

Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olan öğrencilerin Türkiye'deki denklik işlemlerinde artık dil belgesi şartı bulunuyor. Özellikle öğrencilerin mezun oldukları üniversitelerin en az 3 uluslararası sıralama kuruluşunun listesinde ilk 400 içinde yer alması gerekecek. İşte detaylar..

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Konutta en uygun sezona girdik!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, geçen yılı büyük başarılarla kapatan inşaat sektörünün bu yıl da getirilen bir takım avantajlarla güzel bir yıl geçirmesini bekliyor.

Osman Cem Çankaya: Şimdi konut almanın zamanı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut sektöründe ki hareketliliği değerlendirdi. Çankaya, ''Şu an kampanyaların da etkisiyle konut almak için en uygun zaman'' diye konuştu.

Cem Yolcu: Türkiye’de en büyük gayrimenkul geliştiricisi olacağız!

Türkiye’ye 2013 yılında gelen ve Körfez’in en güçlü inşaat geliştirme şirketlerinden olan MAZAYA, Ritim İstanbul projesiyle oluşturduğu 1 milyar liralık değerden sonra portföyünün yüzde 35’ni ülkemize getirme kararı aldı.

Mersin'de 5 HES için Cem Veb Ofset'ten 8.8 milyon dolarlık teklif!

Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santralleri'nin özelleştirilmesi amacıyla yapılan ihalede Hidroelektrik Santrallerinin işletme hakkı için en yüksek teklifi veren Cem Veb Ofset ve ikinci yüksek teklifi veren Abdülmecit Modoğlu

Cem Çelik: Konutta faiz oranları ilkbaharda düşecek!

Konut üretiminde yüksek faiz oranlarının, İlkbahar ile düşmesi bekleniyor. Cem Çelik, çıtayı her geçen yıl yükseltirken, önlerine çıkan en büyük sorunun aşırı yüksek faizler olduğunu dile getirerdi.

Termo Teknik dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi oluyor!

Fabrikasını dünyanın en büyük panel radyatör üretim merkezine dönüştürmeye hazırlanan Termo Teknik’in CEO’su Cem Nazif Yalçın: “Türkiye’deki istikrar, yatırım ve büyüme hedeflerimizde bize güven veriyor” dedi.

Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurguladı...

Cem Demirci: Ankara'da şehir dışına göç arttı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Demirci, 'Cem Demirci: İncek Ankara'nın yıldızı olacak' dedi.

Cem Oğuz: Antalya'daki binalar yalıtımda sınıfta kaldı!

Antalya'daki binalar genellikle güvenli olup olmadıkları ile gündeme gelirken İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, en az güvenlik kadar önemli bir noktaya dikkat çekti...

Cem Dilşen Haberi

Cem Dilşen

Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Cem Dilşen, Melih Dilşen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat ve taahhüt işlerini gerçekleştirmek.


Vedi İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Osmanbey, Şair Nigar Sokak, No:57...