26 / 07 / 2024

cem kınay ekolojik otel projesi 

cem kınay ekolojik otel projesi 

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

AK Partili Mahmut Atilla Kaya'dan 15 maddelik 'Karabağlar TOKİ' açıklaması: CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın TOKİ arazisi ile ilgili açıklamalarına tam 15 maddeyle yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "750 dar gelirli hemşehrimiz için CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

Galericilerden faiz indirimi çağrısı geldi: Faizler ve vade süreleri revize edilsin!

Taşıt kredisi kullanacaklar yüksek faizlerden şikayet ederken, galericilerden faiz indirimi çağrısı geldi. Gazeteci Cem Küçük, konuya ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

cem kınay ekolojik otel projesi  Haberi

cem kınay ekolojik otel projesi 

Turizm sektörünün önemli isimlerinden Cem Kınay ve gazeteci eşi  Elif Dağdeviren, ekolojik otel inşası için çalışmalara başladı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Assos’ta yapmayı planladıkları The Gaia Farm, çevre dostu lüks bir butik otel olacak. İçinde yaşadığımız yorucu çağın kaosundan bir süreliğine kaçmak isteyenleri ağırlamak amacıyla oluşturdukları projenin içinde ayrıca sekiz adet ev de yer alıyor. 

Magic Life Otelleri’nin kurucusu olan ve Avrupalı turistleri “her şey dahil” konseptiyle bir araya getiren Cem Kınay, bir süre önce aktif otelciliği bırakmıştı ve yatırımcılara konsept danışmanlığı yapıyordu.

Çift, kültür sanatla yoğrulmuş, doğayla iç içe bir yaşama geçmeyi iple çekiyor. Bu amaçla “Anatolity Sürdürülebilir Kültür ve Turizm Vakfı”nı da kuran çift, Anadolu’nun değerlerini korumak ve dünyaya tanıtmak istiyor.

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut...