07 / 05 / 2024

Cem Tolga Gürkanlı kimdir

Cem Tolga Gürkanlı kimdir

Deniz Ekolojisi Uzmanı Cem Tolga Gürkanlı, 20'den fazla ülkede 160 milyon insanın Karadeniz'i kirlettiğini, bu durumun artarak süreceğini belirterek, "Karadeniz için acilen teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı" dedi

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

İstanbul'a son dakika uyarısı! Uzman isim açıkladı: Büyükçekmece, Küçükçekmece; bunların güney kıyıları...

Prof. Dr. Tolga Görüm,  İstanbul'da 7 bin aktif heyelan sahası olduğuna, heyelanların can kaybına neden olduğuna dikkat çekti ve konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TÜİK'te şaşırtan istifa kararı! Enflasyon hesabı yürütülen dairede kritik değişim

TÜİK, Geçtiğimiz Nisan ayında enflasyonu yüzde 70 açıkladı. Türkiye'de yaşanan gıda başta olmak üzere enflasyonu artıran etmenleri inceleyen ve istatistikleri açıklayan TÜİK'ten şaşırtan bir istifa haberi geldi. TÜİK Fiyat İşleri Daire Başkanı Cem Baş görevinden istifa etti.

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evren Durası, Kerem Durası ve Cem Bartu Gürpınar otaklığında kuruldu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

Tbt Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbt Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum İşliyen ve Tolga Güler ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la konut sigortası ön plana çıkacak!

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan yaptığı açıklamada, "Mart ayından bu yana olduğu gibi bundan sonraki süreçte de evlerde daha fazla zaman geçireceğimiz için konut sigortaları öne çıkacak" dedi.

Dalet Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalet Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Koç, Emircan Bağçeçik ve Tolga Güçin tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Cem Tolga Gürkanlı kimdir Haberi

Cem Tolga Gürkanlı kimdir


Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ekolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem Tolga Gürkanlı, Karadeniz'de görülen kirliliğin kontrol altına alınabilmesi için yeni ve teknolojik arıtma tesislerinin kurulması, sanayi tesislerine denetim getirilmesi, petrol arama ve taşımacılığının sıkı kontrole alınması gerektiğini söyledi.


Yrd. Doç. Dr. Cem Tolga Gürkanlı, Karadeniz'in 423 bin kilometrekarelik yüzölçümü ve bin 300 metrelik ortalama derinliği ile büyük bir yarı kapalı iç deniz olduğunu hatırlatarak, Karadeniz'in yüksek hidrojen içerdiğini, buna bağlı düşük oksijen miktarı nedeniyle ortalama 200 metre derinlikten sonra canlılar için olumsuz bir ortam oluşturduğunu söyledi. Gürkanlı, "Bu olumsuz duruma karşın Karadeniz, son yıllara kadar oldukça zengin bir canlı çeşitliliğine ev sahipliği yapmaktaydı. Bununla birlikte sanayileşme, kentleşme, petrol endüstrisi, kıyısal bölgede gerçekleştirilen tarımsal faaliyetlerden...