10 / 05 / 2024

Cem Üçer projeleri

Cem Üçer projeleri

Mimar Cem Üçer kimdir? Mimar Cem Üçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Üçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Cem Üçer'in biyografisi...

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Pendik-Kurtköy hattında metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Pendik-Kurtköy hattı, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde değer kazanıyor. Cem Sezginsoy, bölgedeki konut projelerinin çevrede çalışan beyaz yakalılar tarafından tercih edildiğini belirtiyor.

Markalı konut projeleri, Projects İstanbul'da bir araya geldi!

İstanbul’un mega projeleri, markalı gayrimenkul yatırımları ve sektöre değer katan tüm markalar, Türkiye’nin en prestijli kataloğunda bir araya geldi.

İşte metroyla değer kazanan konut projeleri!

Büyükşehirler raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Konut alıcılarını cezbetmek isteyen inşaatçılar, yeni projeleri için metro güzergâhlarına odaklanıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'ya değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Boğaçayı için çalışmalar başladı. Proje Antalya'ya değer katacak.

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

Konsept projeleri bina yönetimine değer katıyor!

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

Cem Üçer projeleri Haberi

Cem Üçer projeleri

Cem Üçer kimdir?

Cem Üçer,  27 Nisan 1972'de Eskişehir'de doğdu. 1990'de girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden 1994'te mezun oldu.


Aynı yıl girdiği İTÜ Bina Bilgisi Anabilim Dalı'ndaki yüksek lisansını yarım bırakıp Eskişehir'e döndü. İstanbul'da kaldığı yıllarda Dara Kırmızıtoprak Ofisi'nde çalıştı. Eskişehir'e döndükten sonra kurduğu Boyut Mimarlık'ta halen çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Cem Üçer projeleri..

Esalbatros Apart (2008)

Yasemin & Alpagut Kara Evi (2007)

Eskim Boya İdari Bina Yenilemesi (2007)

Niyazi Uysal Apartmanı...