06 / 05 / 2024

cemal altan

cemal altan

Muratpaşa Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Cemal Altan, 10 mahalleyi ilgilendiren Kırcami bölgesinin planlamasını eleştirdi ve “Planlamadan çok umutlu değilim. Parselasyon ve sonrasında problem yaşanacak” dedi

Cemal Özyiğit: İmar planı geçmeyecek!

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kendisinin dinlenmeyip yapılan emirname uzatması hakkında “Bu emiranameyi 6 ay uzatmak demek, bu imar planını çöpe atmak demektir. 6 ay sonra siz var mısınız? Orasını Allah bilir.” dedi.

Altan Elmas: 2020'de konut stoku eriyecek!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2020'de de en önemli gündem maddelerinin Antalya olacağını belirterek, "2020 teslimleri konuştuğumuz ve bir yandan da üretime devam edeceğimiz bir yıl olacak" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Altan Elmas: Konut sektöründe kayıplar telafi ediliyor!

TÜİK'in Konut Satış İstatistikleri verilerine göre; Türkiye'de 2019 yılın Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,4 oranında yükselerek 138 bin 372 adete ulaştı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut satışı verilerini değerlendirdi.

Cemal Saydam: Kanal İstanbul'u rafa kaldırmayın, unutun!

Hacettepe Üniversitesi Deniz Bilimcisi Prof. Cemal Saydam, ‘’Kanal İstanbul’un siyasi getirisi ne olur bilmem ama doğanın ne götüreceğini biliyorum ’’dedi....

Cemal Kalyoncu: İnşaat ve enerjinin dışına çıkmayı düşünmüyoruz!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, dünden bugüne grubun büyüme hikayesini ve gelecek hedeflerini anlattı. Kalyoncu, "İnşaat ve enerjinin etrafındaki işlerin dışına çıkmayı düşünmüyoruz" dedi...

Altan Elmas: Ev alacaklar elini çabuk tutsun!  

Konut stoklarının azalmasıyla ev fiyatlarının artacağını söyleyen Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas el almayı düşünen vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. 

Altan Elmas: Konut üreticileri de ihracatçı sayılmalı!

KONUTDER  ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada ülkeye ciddi döviz getirisi sağlayan konut üretcilerinin de ihracatçılara sağlanan desteklerden yararlanması gerektiğini söyledi.

Cemal Gökçe: Kurallara uygun olarak inşa edilen yapı çökmez!

Dün İstanbul Başakşehir’e bağlı Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çökerek bir kişinin ölümü neden olmuştu. Konu hakkında açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Cemal Gökçe kurallara uygun olarak inşa edilen yapıların çökmeyeceğini söyledi. 

Altan Elmas: Konutta kampanyalar sektör için umut verici!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Vatandaşlarımızın kampanyalardan yararlanması ülke ve gayrimenkul sektörü için umut verici'' diye konuştu.

Altan Elmas yeniden KONUTDER başkanı seçildi!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle ikinci kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Altan Elmas: Ev almak için doğru zaman!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, konutta stokların eridiğini ifade ederel İstanbul'da son 15 yılda 1 buçuk milyon konut üretildiğini dile getirdi.

Altan Elmas: Konutta ertelenen talep satışa dönecek!

KONUTDER Başkanı ve SUR YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini ve tüketicilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

cemal altan Haberi

cemal altan

Antalya’da Muratpaşa ilçesinin Kırcami bölgesindeki planlarda neredeyse sona gelindi. Herhangi bir aksilik olmazsa ve bir dava açılmazsa 2016 yılı sonlarına doğru imar tapularının hak sahiplerine dağıtımına başlanacak. Halkın dilinde adeta pelesenk olan 35 yıllık Kırcami meselesinin çözüme kavuşması bekleniyor. Doğuyaka, Topçular, Güzeloluk, Mehmetçik, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami ve Alan Mahallelerinin tamamını, Fener ve Çağlayan Mahalleleri’nin ise bir kısmını kapsayan Kırcami Bölgesi 1/1000’lik Uygulama İmar Planı, 1 Haziran 2016 günü askıya çıktı ve Muratpaşa Belediyesi’nde 1 ay askıda kaldı. İtiraz olmaması halinde; plan, askıdan indiği tarihten itibaren kesinleşecekti.


23 itiraz reddedildi

Ancak Muratpaşa Belediye Meclisi’nde Kırcami’nin binlik planlarına askı süresinde yapılan 23 şahsın itirazı oybirliğiyle reddedildi ve planlar kesinleşti. İtirazlar Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde değerlendirilecek. Meclislerin vereceği karar doğrultusunda; plan kesinleşecek ya da...