08 / 05 / 2024

Cemil Bayram biyografi

Cemil Bayram biyografi

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cemil Bayram kimdir?

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cemil Şeboy: Kentsel dönüşüm kolay olmayacak!

Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşüm kolay olmayacak Düşünün, bütün Türkiye 'nin imar planlarını o yıllarda binlerce belediye hazırlayacak, bakanlığa gönderecek, bakanlık bu planları inceleyip onay verecek"

Kurban Bayramı ile 1 milyon kişi tatile çıkıyor! En çok talep Antalya'ya!

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yurt içi turlarda 1 milyon kişi tatile çıkıyor. Jolly Tur Genel Müdürü Erkan: "Kurban Bayramı'nda yurt içi otellerde gecelik kişi başı fiyat aralığı 133-550 TL...

Çilek çocukların odalarında bayram havası estiriyor!

Birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımlarını; kalite, güvenlik ve doğru fiyat ile buluşturan Çilek, çocukların odalarında bayram havası estiriyor. Çilek, çocukların favorisi olan bu serileri cazip fiyat seçenekleriyle sunuyor...

Türkiye Finans, bayram öncesi masrafsız mortgage kampanyası başlattı!

Türkiye Finans, bayram öncesi Masrafsız Mortgage kampanyası başlattı. Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için kampanyalarına Kurban Bayramı 'nda da devam ediyor

Trump Alışveriş Merkezi bayram kampanyası başlatıyor!

Trump Alışveriş Merkezi, avantajlı bayram alışverişi kampanyasını başlatıyor. 5-6 Ekim ve 12-13 Ekim’de Trump Alışveriş Merkezi’nden alışveriş yapanlar, kasada anında yüzde 20 indirim fırsatından yararlanıyor...

Çilek Mobilya bayram kampanyası yapıyor!

Çilek Mobilya, birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımlarını kalite, güvenlik ve doğru fiyatla buluşturarak, çocuk odalarında bayram kampanyası yapıyor. Çilek, bayramda çocuk odalarına özel mobilyaları cazip fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuyor.

İBB’nin Kurban Bayramı hazırlıkları sürüyor!

İBB modern donanımlara sahip kesim yerleriyle İstanbullulara kurban bayramı süresince hizmet verecek. kurbanlıkların satış ve kesimi için modern donanımlara sahip kesim yerleri ile İstanbullulara Kurban Bayramı süresince hizmet verecek.

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Bayram Başaran kim?

Yeni Doğuş Group CEO'su Bayram Başaran kimdir? Bayram Başaran, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Bayram Başaran, Yeni Doğuş Group'tan önce hangi firma ile çalışıyordu?

Bayram Otel davasında karar ertelendi!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen ikinci depremde yıkılan ve 24 yurttaşın yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nin sahibi hakkında açılan davanın 8'inci duruşmasında davanın 7 Ekim'e ertelenmesine karar verildi..

Abdullah Bayram kimdir?

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram kimdir? Abdullah Bayram sektöre ne zaman girdi? Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı ne zaman ve nasıl kurdu? Denge Yapı projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Erdoğan Bayraktar Anıtkabir'de Zafer Bayramı törenine katılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, “30 Ağustos Zafer Bayramı” töreni için Ankara’ daki resmi programlara katılıyor. Zafer Bayramı töreni 08.30' da başlayacak...

Cemil Bayram biyografi Haberi

Cemil Bayram biyografi

Cemil Bayram kimdir?

Cemil Bayram, 1974 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon Merkez Uğurlu ilköğretim okulunda, lise öğrenimini ise Trabzon Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümünde tamamladı. 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu.

              

2001-2002 yılları arasında askerlik görevini tamamladıktan sonra 2004 yılında Gümüşhane Çevre Koruma Vakfında sözleşmeli mimar olarak göreve başladı. 2007 yılına kadar Gümüşhane Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde aynı göreve devam etti.

             

2007 yılında Erzurum Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü’ne mimar olarak atandı.  Aynı yıl içerisinde Gümüşhane Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü emrine ataması gerçekleşti. Kurum içerisinde Yapım ve Proje Şube Müdürlüğü ile Yapı Malzemeleri ve Yapı Denetimi Şubelerinde görev yaptı.

 ...