15 / 05 / 2024

Cemil Fuat Gandur

Cemil Fuat Gandur

Örcünlü İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Fuat Gandur ve Metin Necmettin Mansur tarafından 680 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Cemil Tugay'dan İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Başkan seçilmesiyle beraber üstlendikleri sorumluluklara dikkat çeken ve hedeflerine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de hızlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını söyledi.

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kurt tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Gedik kimdir? Fuat Gedik kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

EYT'de son dakika! Fuat Oktay resmen tarih verdi! Emeklilik için EYT şartları ne olacak?

Milyonların dört gözle beklediği haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılacak düzenlemede sona gelinirken hükümet yetkililerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay EYT için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu da 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz" dedi.

Cemil Fuat Gandur Haberi

Cemil Fuat Gandur

Örcünlü İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Fuat Gandur ve Metin Necmettin Mansur tarafından 680 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu. Örcünlü İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü bina inşa etmek ve ettirmek taahhütlerde bulunarak kat karşılığı sözleşmelerş akdetmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Örcünlü İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Maslak, Eski Büyükdere Caddesi, Ayazağa Yolu İz Giz Plaza...