12 / 05 / 2024

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat adres 

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat adres 

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Uludağ tarafından kuruldu.

Reska Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Reska Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resül Karaaslan tarafından kuruldu.

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Daka Desıgn Studıo Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Karaaslan ve Liora Danon ortaklığında kuruldu.

Ch Tasarım Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ch Tasarım Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Hiçdönmez tarafından kuruldu.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bycemil Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Danışmazoğlu ve Tunay Çakıcı ortaklığında kuruldu.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Ardıçer, Cemil Aydın ve Ömer Ayan ortaklığında kuruldu.

Ck Restorasyon İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Restorasyon İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Karataş tarafından kuruldu.

Deray Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Deray Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendk'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ay tarafından kuruldu. 

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaaslan tarafından kuruldu.

Icg Mimarlık Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Icg Mimarlık Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ceyhan Gönen tarafından kuruldu. 

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Şile’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Öztürk tarafından kuruldu. 

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat adres  Haberi

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat adres 

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği...