13 / 05 / 2024

Cemil Ökten

Cemil Ökten

Uzun süre bölgede farklı yatırımlar gerçekleştiren Milten Holding, Arnavutköy’de hedef büyüttü. Şirket 400 milyon dolarlık yatırımla, bölgeye liman, otel, rezidans ve AVM yapacak

Merkez Bankası'ndan kiraya yüzde 25 zam sinyali: Yürürlükten kalkacak!

Para Politikası Kurulu'nun toplantı özeti yayımlanırken açıklamada kira sınırlaması ifadeleri ön plana çıktı. Merkez Bankası tarafından, yüzde 25 sınırına ilişkin, 'yakında yürürlükten kaldırılacak' açıklaması yapıldı.

Cemil Tugay'dan İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Başkan seçilmesiyle beraber üstlendikleri sorumluluklara dikkat çeken ve hedeflerine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de hızlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını söyledi.

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi nedir? Öldükten sonra miras kime kalır?

Türk Borçlar Kanunu’nda yer alan 611. Maddede ölünceye kadar bakma sözleşmesi yer alır.  Bu sözleşme, bakım alacaklısı ve bakım borçlusu arasında yapılır. Öldükten sonra mirasın ise kime kalacağı merak edilir. İşte ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile ilgili önemli detaylar…

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ! 

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cemil Ökten Haberi

Cemil Ökten

Madencilikten, güvenli ve alternatif yaşam alanları inşa etmeye, çevre dostu ve ekonomik enerji sistemleri üretmekten, turizme kadar birçok alanda yaklaşık 50 yıldır hizmet veren Mil-Ten Holding yeni projelere yelken açtı. Milten Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ökten, "İnşaat sektöründe daha da büyümeyi hedefliyoruz. Özellikle Arnavutköy'de turizm ve rezidans konusunda yeni yatırımlarımız yolda. İstanbul'da farklı yerlerde arazi bakıyoruz. Farklı projeler geliştireceğiz" dedi.


Kendi ekonomisini üretecek


Şirket, yeni projesinde yat limanı, otel, alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşan karma bir proje planlıyor. Planın ilk ayağını oluşturan yat limanı inşaatına başladıklarını ve ruhsatını aldıklarını belirten Ökten, "Projenin toplam yüzölçümü büyüklüğü 460 bin metrekare bunun 371 bin metrekaresi yat limanı geri kalan bölüm ise bir büyük otel, bir butik otel, rezidans, alışveriş merkezi, kafe, restronat, spor...