18 / 05 / 2024

Cemil Seren kimdir

Cemil Seren kimdir

İnşaat Satış Sorumlusu Cemil Seren, Ordu'nun çarpık yapılaşan bazı bölgelerine değinerek şehrin estetik açıdan daha iyisini hak ettiğini belirtti.

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ordu'da çarpık yapılaşma sorunu çözülmeli!

İnşaat Satış Sorumlusu Cemil Seren, Ordu'nun çarpık yapılaşan bazı bölgelerine değinerek şehrin estetik açıdan daha iyisini hak ettiğini belirtti.

Cemil Şeboy kimdir?

Mimar ve Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy, AKP İzmir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Cemil Şeboy kimdir? Cemil Şeboy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cemil Şeboy..

Cemil Kılıç kimdir?

Tokat Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç kimdir? Cemil Kılıç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Kılıç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cemil Kılıç...

Cemil Kora kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora kimdir? Cemil Kora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora..

Cemil Bayram kimdir?

Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cemil Bayram kimdir? Cemil Bayram, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Bayram, ne zamandan beri, Gümüşhane Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Işıl Seren Keskin kimdir?

Emlakkulisi.com editörü Işıl Seren Keskin kimdir? Işıl Seren Keskin, emlakkulisi.com'da hangi konuda haber yazıyor? İşte Emlakkulisi.com editörü Işıl Seren Keskin'in biyografisi bu haberde...

Cemil Ekşi kimdir?

Cemil Ekşi, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Tuzla Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Cemil Ekşi kimdir? İşte Cemil Ekşi'nin biyografisi...

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

İbrahim Okka kimdir?

Okkalar İnşaat yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka kimdir? İbrahim Okka, Okkalar İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İbrahim Okka, ne zamandır inşaat sektörü içinde? İşte İbrahim Okka'nın biyografisi...

Cemil Seren kimdir Haberi

Cemil Seren kimdir

Ordulu ustalar, Fatsa'da bir araya geldi. Özaydemir İnşaat'ın ve Lens Yapı Kimyasalları'nın desteğiyle düzenlenen seminerde bir araya gelen Ordulu ustalar, Ordu'nun inşaat sektörü alanındaki son durumunu tartıştı. Özaydemir İnşaat Satış Sorumlusu Cemil Seren, Ordu'nun çarpık yapılaşan bazı bölgelerine değinerek şehrin estetik açıdan daha iyisini hak ettiğini belirtti. Seren, "Ordu halkı estetik açıdan güzel bir kentleşmeyi hak ediyor. Parkı, eğlence yerleri ve insanların bir araya gelip enerjilerini atabileceği binaların aralarında planlanmış alanlar oluşturulması gerekiyor" dedi. 


YANLIŞ MANTOLAMAYA DİKKAT ÇEKTİLER 

Kış aylarının yaklaşmasıyla binalarda ve inşaatlarda ısı yalıtımı konusunda yapılan hataları masaya yatıran ustalar, Orduluları yanlış mantolama konusunda uyardı. Lens Yapı Kimyasalları Teknik Danışmanı Fuat Çetin, ısı yalıtımında en çok yapılan hataları açıkladı ve yüksek performanslı ısı yalıtımı için önerilerini sıraladı. Çetin, "Isı...