28 / 04 / 2024

Cemil Ünal kimdir

Cemil Ünal kimdir

Yol- İş No'lu Şube Başkanı Cemil Ünal Türkiye deprem riski haritasının 1998 yılındaki yenilenmesinde Antalya'nın 4'üncü seviyeden 2'inci seviyeye çıkartıldığını hatırlatarak Antalya'da kentsel dönüşüm bir an önce başlamalı dedi...

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Tansel Önal kimdir?

İnşaat Mühendisi Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Tansel Önal kimdir? Tansel Önal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tansel Önal, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Tansel Önal..

Tuğba Ünal Yazgan kimdir?

Mimar Tuğba Ünal Yazgan kimdir? Tuğba Ünal Yazgan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuğba Ünal Yazgan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tuğba Ünal Yazgan....

Cemil Şeboy kimdir?

Mimar ve Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy, AKP İzmir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Cemil Şeboy kimdir? Cemil Şeboy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cemil Şeboy..

Cemil Kılıç kimdir?

Tokat Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç kimdir? Cemil Kılıç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cemil Kılıç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cemil Kılıç...

Cemil Ünal kimdir Haberi

Cemil Ünal kimdir


Eski yapılar yıkılmalı Türkiye deprem riski haritasının 1998 yılındaki yenilenmesinde Antalya'nın 4'üncü seviyeden 2'inci seviyeye çıkartıldığını hatırlatan Cemil Ünal, "Antalya'daki eski yapıların bir an önce düzeltilmesi gerekir, kentsel dönüşüm Antalya'nın yıpranmış, eskimiş gecekondu alanlarında tarihi dokuya zarar vermeden Antalya'nın bütününü düşünerek yapılmalı. Kentsel dönüşüm gayrimenkul geliştirme değil, kentsel dönüşümün kentin dokusun bozan sorunların giderilmesi mantığıyla yapılması gerekir" dedi. 


Ranta dönük olmamalı 


Kentsel dönüşümün ranta dönük olmaması gerektiğini anlatan Ünal, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğinin (TMMOB) kentsel dönüşümün temel ilkelerini önemsiyoruz. Ranta, kara, talana odaklı kentsel dönüşüm anlayışının karşısına bilimsel bir yaklaşım ile oluşturulmuş sağlıklı yaşanabilir bir kentsel çevreyi koyan ilkelerle kentsel dönüşüm yapılmalı "diye konuştu. Ünal, işlerinin yol açmak olduğunu anlatarak "Yolların yapını, ıslah, onarım ve bakımına biz bakıyoruz. Kentsel...