12 / 05 / 2024

Cengiz Coşğun

Cengiz Coşğun

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Yeşil, Sayın Celbeker, Cengiz Coşğun, Nevzat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Sultanahmet'te kuruldu.

İstanbul'un göbeğinde Cengiz İnşaat için özel imar planı!

Cengiz İnşaat’ın merkez binası önündeki Altunizade 2 ada 31,63 ve 64 No’lu parsellerde yer alan 2 katlı 3 adet konut, riskli yapı kararı aldırtılarak yıktırılmıştı. Şimdi yıktırılan binaların arazisine 4 katlı “Özel Sosyal Tesis” yaptırılmak isteniyor.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Kanal İstanbul'un ihalesi için Çin harekete geçti!

Yatırım için en az 30 milyar dolar gereken Kanal İstanbul projesine çok yoğun ilgi gösteren Çin’in hedefi, Türkiye’nin coğrafi pozisyonundan faydalanarak ticaret engellerini aşmak. Bölgede ağırlıklı olarak arsa sahibi olan Katar’la Çin arasında da uzun süredir yakınlaşma yaşanıyor.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul'ün "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi Ercüment Alptekin'in, üyeliğe yönetim kurulu üyesi Münip Yücel'in ve yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu Cengiz Akkoç'un seçilmelerine karar verildi.

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Mustafa Cengiz: Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek." dedi.

Öz Başaran Nakliyat Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Nakliyat Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Coşkun tarafından kuruldu.

Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması!

Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Bu toplantıyı Emlak Konut’un yaptığı fesih ile alakalı yaptığımız KAP açıklaması sebebiyle yaptık" dedi...

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.

Cengiz Coşğun Haberi

Cengiz Coşğun

Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Yeşil, Sayın Celbeker, Cengiz Coşğun, Nevzat Tüfekçi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Axess Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-    Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,lokanta,bar,gazino işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak kiralamak ve kiraya vermek. B-    Yut içinde ve Yurt dışında turistlik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat,taşıma ve rehberlik hizmetlerini yapmak C-    Her nevi turistik makine ve el dokuması halı,kilim,seccade,deri mamulü , hediyelik eşyanın ve her türlü tekstil ürününün alımı,satımı,ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapmak.   D-   Şirket amaç ve konusu ile ilgili hediyelik eşya mücevherat kuyumculuk,gümüş eşya hediyelik mermer eşya,hediyelik bakır eşya,imalatı,alımı,satımı...