02 / 05 / 2024

cengiz şen

cengiz şen

İmar planı sorununun çözümlenmemesi üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine bulunduğunu ve 316 sokağın da yer aldığını kaydeden Muhtar Cengiz Şen, "İmar planını çıkaracak Belediye Başkanını omuzlarımda taşıyacağım" diyor...

Suni olarak şişen emlak fiyatlarının patlaması bekleniyor!

Vakıflar Bankası Genel Müdürü Cengiz Ercağ yaptığı açıklamada "Sahte ve suni olarak şişen emlak sektörünün patlayacağı belli. 50-55 bin sterlin olan konutlar 200 binin üzerine çıkarken, 20 bin sterlinlik arazi 300 bine kadar dayandı” dedi.

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

2020’de en çok iş alan 20 müteahhit belli oldu!

Türkiye’nin 2020'de en çok sözleşme imzalayan 20 müteahhidi açıklandı. Listenin başındaki 5 firma değişmedi. İlk sırada 20 sözleşmeye 34.5 milyar TL imza atan Kalyon İnşaat oldu. Kolin ikinci, Cengiz üçüncü, Makyol dördüncü, Özgün beşinci sırada yer aldı. 

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Cengiz İnşaat, Hırvatistan’da 2.7 milyar liralık demiryolu yapacak!

Slovenya’dan Karadağ’a, Bulgaristan’dan Bosna-Hersek’e özellikle eski Doğu Bloku ülkelerine yönelen işadamı Mehmet Cengiz’in yönettiği Cengiz İnşaat, geçen yıl başladığı Bosna-Hersek’te 5C Koridoru Otoyolu’nu 2021’de teslim edecek... 

Gülşen'den 'Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki!

Gülşen, hakkında çıkan ‘Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki gösterdi. adL+Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkan sanatçı, “Londra’da bir stüdyomuz var, biz yıllardır gider gelir ve orada zaman zaman çalışırız. Ancak İngiltere’de ev falan almadık'' dedi.

Cengiz-Kolin ve Kalyon Vlora Havalimanı projesinden çekildi!

Arnavutluk'ta inşa edilecek havalimanı projesi için geçen yıl masaya oturan Cengiz-Kolin ve Kalyon ihale sürecinden çekildi.

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

TCDD, Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdı iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) en düşük tekliften 109 milyon TL daha pahalı teklif veren Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdığı iddia edilliyor. 

cengiz şen Haberi

cengiz şen

Adana merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nin en büyük sorunlarından birisi çocukların yararlanabileceği parkın olmamasıdır.


Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine bulunduğunu ve 316 sokağın da yer aldığını kaydeden Muhtar Cengiz Şen, muhtar olmadan önce 25 yıl boyunca nakliyeci olarak çalışmış... Ardından 'Mahalleye bir faydam dokunsun' diyerek 2009 yılında muhtarlığa adaylığını koyduğunu ve 5 yıldan bu yana da muhtarlık görevini yürütüyor...


EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ PARK 


Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Cengiz Şen, en büyük sorunlarının parklarının olmaması olduğunu dikkat çekerken, "15 bin seçmenimiz var ama bir tane parkımız yok. Çocuklarımız oynayamıyor.Mithat paşa konum olarak çok dağınık bir mahalle.Ama Başkanımız bir el atsa çok kolay çözüleceğinden eminim. 


Mithatpaşa Muhtarı Cengiz Şen VATANDAŞ NE DİYOR ? 


Serdar Çalış: Sokaklarımıza parke döşenirken, alt yapısını yapmadan diziyor. Daha sonra bunlar tekrar sökülüyor ve...