15 / 05 / 2024

Cengiz Toytunç Caddesi

Cengiz Toytunç Caddesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, caddelerdeki çalışmanın turizm sezonu öncesinde tamamlanacağını söyledi

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal,  Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul İli Kartal ilçesi Cengiz Tapel Caddesi'nde inşa edildi. Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcı Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yardımcı ve Ramazan Atlı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMG Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Caner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi' nde kuruldu.

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Desıgn Dekorasyon İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Sancak tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Bostanlı'daki tramvay inşaatları bölgedeki dükkan ve ev kiralarını etkiledi!

İzmir trafiğini arapsaçına çeviren tramvay inşaatları en büyük darbeyi Bostanlı esnafına vurdu. Çalışmalar yüzünden müşterilerini kaybeden Cengiz Topel Caddesi esnafı kepenk kapatmaya başladı.

Hakkari Yüksekova'da iki yeni eczane açıldı!

Yüksekova’da Özgürlük Meydanı’nda Erdem Eczanesi ile Cengiz Topel Caddesi Karaylar İş Hanı’nda Avaşin Eczanesi açıldı.

Sancaklı Yapı Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaklı Yapı Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Caner Sel ve Hüseyin Sancaklı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ali İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halis Tilaver ve Maruf Tilaver ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu.

Hakkari'de yol çalışmaları başladı!

Hakkari Yüksekova Belediyesi ekipleri ilçenin Santral Sokağı'nda yol çalışması başlattı. Yüksekova Belediyesi ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'ne Santral Sokağı'nda yol ve kaldırım çalışması başlattı.

Cengiz Toytunç Caddesi Haberi

Cengiz Toytunç Caddesi

Kent merkezindeki 6 caddenin düzenlemesini tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi ara vermeden Hasan Subaşı ve Ali Çetinkaya caddelerinin güzelleşmesi için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, caddelerdeki çalışmanın turizm sezonu öncesinde tamamlanacağını söyledi.Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezini adeta yeniden yaratıyor. “Antalya’yı Cadde Cadde Güzelleştiriyoruz” projesi kapsamında kentin önemli caddelerini yeniden ele alan ve bambaşka caddeler yaratan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Hasan Subaşı ve Ali Çetinkaya caddelerinin de çehresini değiştiriyor. Büyükşehir Belediyesi; Işıklar, Atatürk, Kazım Özalp, Güllük, Konyaaltı ve Mehmet Akif caddelerinin ardından bu 2 caddeyi de baştan sona yenilemek için çalışma başlattı.


ENGELLİLERE YÖNELİK DÜZENLENECEK


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Hasan Subaşı Caddesi yenileme projesi kapsamında Muratpaşa Camisi ile Antalya Valilik Binası arasında kalan yaklaşık 380 metrelik kısım ile Cengiz...