">
06 / 05 / 2024

cenk eren bodrumda nerede cikiyor

cenk eren bodrumda nerede cikiyor


Şarkıcı Cenk Eren Levent'te açtığı "My Pavyon by Cenk Eren"in Bodrum ve Çeşme şubelerini açacak

Ela Beton Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Beton Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlker Öztürk ve Cenk Eren ortaklığında kuruldu.

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

Cenk Eren Kıbrıs'a yerleşiyor!

MERİT Crystal Cove Hotel’de iki yıldır her çarşamba sahne alan Cenk Eren, Kuzey Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü söyledi. Eren, "Yönetimle konuştum, önümüzdeki yıl konser ücreti karşılığında buradan bir villa istedim, onlar da kabul ettiler” dedi.

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Eren Enerji Termik Santrali'nin ruhsatı yok mu?

CHP’li üye Cihat Öztürk, Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santrallerine ruhsat yerine geçici izin belgesi verildiğini öğrendiklerini belirterek, konuyla ilgili İl Genel Meclisi’nden bilgi istedi.

Konut katkısını içeren Torba Kanun Teklifi yasalaştı!

Çocuk yardımı, çeyiz hesaplarına devlet katkısı, 47 bin öğretmen kadrosu düzenlemelerini de içeren "Torba Kanun Teklifi", TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Eren Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Eren Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi 'nde, 13 Mart 2015'te Şahin Çıra Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Bünyamin Güzel, Hamid Böyükkal, Ali Çakır ortaklığında kuruldu.

Eren Tümer kimdir?

Mimar Eren Tümer kimdir? Mimar Eren Tümer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eren Tümer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eren Tümer...

Eren Art Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Art Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Cuma Kaya, Aylin Uzun ortaklığında kuruldu.

Cenk Ünlü: Didim Belediyesi konut üretmesin!

Cenk Ünlü yaptığı açıklamalarda belediyenin konut üretmek yerine, gecekondu sahiplerine tapu tahsis belgesindeki hissesi oranında arsa tanzimi yapmasını önerdi. Ünlü ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Cenk Ünlü: Didim Belediyesi konut üretmesin, arsa tahsis etsin!

Cenk Ünlü, Didim Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında gündeme getirdiği gecekondu önleme bölgesi ıslah imar plan değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu...

cenk eren bodrumda nerede cikiyor Haberi

cenk eren bodrumda nerede cikiyor
25 yıllık şarkıcılık kariyerinden sonra Levent'te açtığı "My Pavyon by Cenk Eren" ile işletmeciliğe soyunan Cenk Eren'in mekânına konuk olduk. Eski pavyonları günümüze taşıyan Eren, "Ben pavyonlardan bugünlere gelmiş bir sanatçıyım, belki de o yıllara vefa borcumu ödüyorum" diyor. İşte ünlü sanatçının pavyon hikâyesi...
My Pavyon, meslek hayatının final mekânı diyebilir miyiz?Final gibi gözüküyor Semacığım. Çünkü ben, sekiz yıl aradan sonra sahneye çıkıyorum. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.
Ben seni sekiz yıl önce kuliste ağlarken bırakmıştım. Ağlıyordun, çünkü mutsuzdun, ne yapacağını bilemez bir haldeydin, tıkanmış durumdaydın... Evet, gerçekten öyleydim. Tıkanmıştım. Artık kendi mekânımda şarkı söylemek istiyordum. Ve bu kadar samimi bir yer bulmak, bu konsepti yaratmak istiyordum. Çünkü benim hayatımda pavyonun önemli bir yeri var. Ben Ankara'da yıllarca pavyonda çalıştım.
Şarkıcılığa pavyonda çalışarak...