07 / 07 / 2024

Cenk Kumruoğlu

Cenk Kumruoğlu

Cenk Kumruoğlu, Sheffield Üniversitesi, Ukrayna Paton Elektrik Kaynak Enstitüsü ve Sakarya Üniversitesinden araştırmacıların katıldığı projede, " plazma elektrolizi " yöntemiyle borla kapladıkları çeliği 10 kat daha sertleştirdiklerini bildirdi...

Aşçıoğlu inşaata komşuları dava aştı! Rahatsız olmasınlar diye tadilat yaptırdım...

Arnavutköy’de bir apartmana taşınan ünlü inşaat firması sahibi Cenk Aşçıoğlu’nun verdiği yüksek sesli partiler konut sakinlerini ayaklandırdı. 

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk  Nalbantoğlu tarafından kuruldu. 

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aşçıoğlu Avrupa'ya açılıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, firmanın yatırımlarından ve projelerinden bahsetti. Sektöre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aşçıoğlu, Londra, Almanya ve Romanya'da proje üreteceklerini açıkladı.

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Nalbantoğlu ve Cenk Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevet Yapım Prodüksiyon Gıda İnşaat Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cenk Tevetoğlu, Osman Ircı ve Adem Aybay ortaklığında kuruldu.

TÜRKEN Vakfı, New York'ta öğrenci yurdu açacak!

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, TÜRGEV ve Ensar Vakfı tarafından 2014'te ABD'de kurulan Türken Vakfının New York'taTürk öğrenciler için 200 kişilik yurt açacağını söyledi.

Konyalıoğlu Mühendislik Proje İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konyalıoğlu Mühendislik Proje İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Abbas Cenk Akkirpikler tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Kocaali Sokak Sokak'ta kuruldu.

Ayşe Kucuroğlu evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Happily Ever After’ın sahipleri Ayşe ve Taner Kucuroğlu çiftinin çocukları, Suna, Kemal, Osman, Cenk ve Selma ile yaşadıkları Bebek’teki bir masal evinden farksız dairesini InStyle Home dergisine açtı.

Aşçıoğlu Grubu, Dubai'deki fuarda!

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Aşçıoğlu ve Cenk Aşçıoğlu, Dubai’de gerçekleşen Cityscape Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Körfez yatırımcısının ağırlıklı olarak katıldığı fuarda Aşçıoğlu Grubu muhtemel ortaklık görüşmeleri gerçekleştirdi.

Aşçıoğlu İnşaat sektöre tuğla üretimiyle girdi!

Bayram Aşçıoğlu ve oğlu Selahattin Aşçıoğlu'nun 1955'te Samsun Bafra'da tuğlacılıkla başlayan serüvenin, bugün Yaşar Aşçıoğlu ile oğulları İrfan ve Cenk'in birlikte geliştirdikleri projelerle devam ediyor...

Cenk Kumruoğlu Haberi

Cenk Kumruoğlu


Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Cenk Kumruoğlu, İngiltere'deki Sheffield Üniversitesi, Ukrayna Paton Elektrik Kaynak Enstitüsü ve Sakarya Üniversitesinden araştırmacıların katıldığı projede, "plazma elektrolizi" yöntemiyle borla kapladıkları çeliği 10 kat daha sertleştirdiklerini bildirdi.


Kumruoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Elektrolitik plazma teknolojisiyle çeliklere uygulanan yüzey modifikasyon işlemleri" konulu doktora tezi kapsamında İngiltere ve Ukrayna'da alanında önemli kuruluş ve araştırmacılarla çalışmalar yürüttüklerini söyledi.


Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde görev yaptığı 2007 yılında başlattığı çalışmada, aynı üniversiteden Prof. Dr. Fatih Üstel, tez danışmanı Doç. Dr. Ahmet Özel, İngiltere'deki Sheffield Üniversitesinden Prof. Dr. Allan Matthews ve Dr. Aleksey Yerokhin ile Ukrayna Paton Kaynak Enstitüsünden araştırmacıların yer aldığını belirten Kumruoğlu, yaklaşık 6 yıl süren çalışmada olumlu sonuçlar aldıklarını...