17 / 05 / 2024

cep telefonuyla kumanda edilen araç

cep telefonuyla kumanda edilen araç

Tokatta inşaat işçisi Adnan Kaymakın, hurdacılardan aldığı parçalarla yaptığı, cep telefonuyla hareket edebilen, 4 tekerlekli mini araç, görenlerin dikkatini çekiyor

Emeklilere müjde! QNB Finansbank emekliye 9.200 TL’ye varan promosyon verecek!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan QNB Finansbank emeklinin yüzünü güldürecek hamleyi yaptı. Banka cep telefonuyla tık diye başvurana tak diye 9.200 TL’ye varan promosyon verecek. İşte ayrıntılar...

Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz cep telefonu satışı başladı mı? ÖTV'siz cep telefonunu kimler alacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere ÖTV'siz cep telefonu satılacağını müjdelemişti. Peki, Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz cep telefonu satışı başladı mı? ÖTV'siz cep telefonunu kimler alacak? İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler bugün de yeişili gösteriyor. Altının onsu 2000 doları test ederken altın bilezik fiyatları da fırladı. Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları.

Vergisiz cep telefonu satışları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Beyannamesinde gençlere cep telefonu ve bilgisayar alımlarında gençlere yönelik vergi muafiyeti olacağını açıkladı. Peki, Vergisiz cep telefonu satışları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Öğrencilere müjde! İŞKUR’dan öğrenciye cep harçlığı! Cep harçlığınızı hemen alın!

İŞKUR'dan öğrencilere müjde. İŞKUR hem iş olanağı sağlıyor hem de cep harçlığı veriyor. İşte detaylar!

Cep telefonu fiyatları artınca telefon kiralamada talep patlaması oldu!

Yüksek enflasyon, kur ve vergiler nedeniyle sıfır cep telefonu fiyatlarında artışlar yaşanmaya başlayınca kiralamada talep patladı. Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura, “Tüketiciler artık paralarını telefona yatırmayı tercih etmiyor” dedi.

Cep telefonunda çıldırtan fahiş fiyat devri sona eriyor! Mayıstan sonra fiyatlar yarıya inecek!

Cep telefonlarında enflasyonla birlikte hızla fırlayan fiyatlara fren geliyor. 14 Mayıs seçimlerinden sonra vatandaşı en çok sevindirecek gelişmelerden biri fiyatların vergi muafiyeti getirilmesiyle birlikte yarıya düşmesi olacak.

Vergi muafiyeti cep telefonlarını da etkileyecek! Dev indirim

AK Parti'nin Ankara'da düzenlenen programda seçim beyannamesini açıklaması sonrasında cep telefonlarındaki vergi oranına ve ne kadar indirim uygulanacağı merak ediliyor. Şimdi ise vergi muafiyetinde cep telefonu detayı ortaya çıktı.

Cep telefonlarımız depremi önceden haber verebilir mi? Google, dünyanın en büyük deprem algılama ağı için çalışıyor! 

Android tabanlı telefonlarda depremi önceden haber veren uygulamalar, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında gündem oldu. Peki cep telefonlarımız depremi önceden haber verebilir mi?

Cep telefonlarına büyük zam yolda!

Ticaret Bakanlığı tarafından getirilen gözetim uygulamasında akıllı telefonlar için son dakika düzenlemesi yapıldı. Bu düzenlemeyle beraber cep telefonlarına 28 Mart tarihinden itibaren yüzde 20 zam gelecek.

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

cep telefonuyla kumanda edilen araç Haberi

cep telefonuyla kumanda edilen araç

Kentte inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan 25 yaşındaki Adnan Kaymak, boş vakitlerinde hurdacıdan aldığı parçalarla çeşitli araçlar ortaya koyuyor. Daha önceden hurdadan çıkan parçalarla 3 tekerlekli motosiklet ve 4 tekerlekli mini araç yapan Kaymak, şimdi de "And Rover-2" adını verdiği, cep telefonu ile kumanda edilen, 4 tekerlekli mini bir araç üretti.

Kaymakın yaptığı aracı, görenlerin dikkatini çekiyor. Kaymak, inşaatlarda çalıştığını ve akşamları evinin alt katında bulunan atölyesinde araç ve motosiklet üretimi üzerine çalıştığını ifade etti.

Daha önce de 4 tekerlekli araç ve 3 tekerlekli motosiklet yaptığını hatırlatan Kaymak, "Boş zamanlarımda atölyemde çalışıyorum. Bu aracımın adını da...