02 / 05 / 2024

çerkezköt 2015 yatırımları

çerkezköt 2015 yatırımları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak son günlerde yerel gündemin en önemli konusu olan ve vatandaşlar tarafından tepki gören 2015 Yatırım Programı ile ilgili gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Yabancılar konut yatırımlarında Türkiye’den vazgeçmiyor!

Yabancılara konut satışı geçen senenin aynı dönemine artış gösterirken, hali hazırda yatırım yapan yabancılar da Türkiye yatırımlarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Katar'ın Türkiye’de inşaat yatırımları arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, Katar'ın Türkiye’de son yıllarda özellikle finans, perakende, enerji, tarım ve inşaat gibi stratejik sektörlerde yatırımlarını artırdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Çin'in Türkiye yatırımı son 5 yılda yüzde 120 arttı! 

GYODER üyesi, Helmann Consturaction firması Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selman Özgün, Türkiye'deki yabancıya konut satışlarına ilişkin konuştu. Özgün, son 5 senede Çin'in Türkiye yatırımlarında yüzde 120 oranında artış yaşandığını belirtti...

Kamu yatırımlarında en büyük pay ulaştırmaya!

2020 Yılı Yatırım Programı'ndan yapılan derlemeye göre, kamu yatırımları için bu sene 77,1 milyar TL kaynak ayrılırken, bu tutardan aslan payını 25,2 milyar TL ile ulaştırma ve haberleşme sektörü alıyor.

çerkezköt 2015 yatırımları Haberi

çerkezköt 2015 yatırımları

 2015 YILINDA AYRILAN KAYNAK 6 MİLYON 975 BİN LİRA

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2015 yılı yatırım programında Çerkezköy İlçesine yönelik projelerin toplam tutarının 26 Milyon 425 bin liraya ulaştığını belirterek "Bu projelere 2015 yılında ayrılan kaynak 6 Milyon 975 bin liradır. Bu tutarların proje portföyü toplamı 800 milyon lirayı aşan Büyükşehir Belediyemiz Tekirdağ bütünü yatırımlarından Çerkezköy İlçemizin aldığı payın düşük kaldığı yönünde tereddütlere yol açtığı belirtilmektedir. Böyle olmakla birlikte proje detayları açıklandığında Çerkezköy ilçemizin kalkınmasına yönelik Büyükşehir Belediyemiz çalışmalarını açıklamakta yetersiz kaldığı kolaylıkla anlaşılabilir" ifadelerine yer verdi.


İLK SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ ÇERKEZKÖYDE KURULUYOR

Çerkezköy'ün en çok göç alan İlçeler arasında yer aldığını belirten Başkan Albayrak "Bu tespit, toplumsal yapımızı güçlendirmek için de Çerkezköy'de yatırım ve hizmetleri gerekli kılar. Altyapı kadar...