03 / 05 / 2024

çerkezköt projeleri

çerkezköt projeleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak son günlerde yerel gündemin en önemli konusu olan ve vatandaşlar tarafından tepki gören 2015 Yatırım Programı ile ilgili gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

Halkalı Çerkezköy Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi kapsamında Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ve Çerkezköy'de yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin 81 şehrinde "Daha çok yeşil" anlayışı doğrultusunda millet bahçeleri, hizmete alınıyor. Peki millet bahçeleri projelerinde son durum ne? Kaç tane millet bahçesi yapılacak. İşte Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

çerkezköt projeleri Haberi

çerkezköt projeleri

 2015 YILINDA AYRILAN KAYNAK 6 MİLYON 975 BİN LİRA

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2015 yılı yatırım programında Çerkezköy İlçesine yönelik projelerin toplam tutarının 26 Milyon 425 bin liraya ulaştığını belirterek "Bu projelere 2015 yılında ayrılan kaynak 6 Milyon 975 bin liradır. Bu tutarların proje portföyü toplamı 800 milyon lirayı aşan Büyükşehir Belediyemiz Tekirdağ bütünü yatırımlarından Çerkezköy İlçemizin aldığı payın düşük kaldığı yönünde tereddütlere yol açtığı belirtilmektedir. Böyle olmakla birlikte proje detayları açıklandığında Çerkezköy ilçemizin kalkınmasına yönelik Büyükşehir Belediyemiz çalışmalarını açıklamakta yetersiz kaldığı kolaylıkla anlaşılabilir" ifadelerine yer verdi.


İLK SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ ÇERKEZKÖYDE KURULUYOR

Çerkezköy'ün en çok göç alan İlçeler arasında yer aldığını belirten Başkan Albayrak "Bu tespit, toplumsal yapımızı güçlendirmek için de Çerkezköy'de yatırım ve hizmetleri gerekli kılar. Altyapı kadar...