03 / 05 / 2024

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi projesi

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından KDV dahil 6 milyon 935 bin 116 TL bir yatırım ile tamamlanan ‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’ bugün düzenlenen tören ile tamamlanarak devreye sokuldu

Tekirdağ Çerkezköy'de 43 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesinde yer alan 43 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

Çerkezköy Belediyesi'nden arsa fırsatı! Tam 5 bin metrekarelik arsa satacak!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı Tekirdağ Çerkezköy Kapaklı'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

AIIB'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesine 300 milyon Euro’luk kredi!

Asya Altyapı ve Yatırım Bankası (AIIB), Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesi için Türkiye'ye 300 milyon Euro kredi sağlayacak. Proje için, Kasım'da da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 150 milyon Euro kredi alınmıştı.

EBRD'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattına 150 milyon euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İstanbul'dan Bulgaristan sınırına kadar 67 kilometre uzunluğu sahip olacak Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattının inşaatı için Türkiye'ye 150 milyon euro kredi verecek.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Tekirdağ Çerkezköy'de 13 gayrimenkul satıldı!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi’nde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi gerçekleşen gayrimenkuller 1 milyon 931 bin TL'ye satıldı.

Çerkezköy’e 52 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, projelerle ilgili bilgi verdi.

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi projesi Haberi

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi projesi

‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’nin tamamlanması nedeni ile Gazi Osman Paşa Mahallesi GOP Camii önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlarken, ilk konuşmayı TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa yaptı.

4 KÖPRÜ VE BİR MENFEZ YAPTIK 

Çerkezköy’ün su taşkınlarına maruz kalan bir yer olduğunu belirterek konuşmasına başlayan TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, bu soruna çözüm bulmak için iki proje geliştirdiklerini ve ilk etapta dereler üzerine 4 köprü ve bir menfez yaptıklarını, ikinci etapta da zaman zaman aşırı yağışlardan dolayı su taşkınları olduğunu ve İmar Sitesi başta olmak üzere bazı noktaların ciddi su baskınlarına maruz kaldığını belirterek, mevcut yağmur suyu hatlarının çok yetersiz kaldığını ifade etti.

SU BASKINLARINA ŞAHİT OLDUK 

Kendilerinin de bu su baskınlarına şahit olduğunu...