02 / 05 / 2024

Çerkezköy Kent Park projesi

Çerkezköy Kent Park projesi

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

Çerkezköy Narin Park Konutları'nda sona doğru!

Tekstil sektöründeki firmaların yoğun olarak bulundukları yerlerden biri de Çerkezköy. Özellikle boya terbiye fabrikalarının kümelendiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 240 firma faaliyet gösteriyor.

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi!

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Güneş Huzur Park Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Çerkezköy Kent Park projesi Haberi

Çerkezköy Kent Park projesi

30 Mart 2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 2015 yılında hayata geçirilecek olan projelerin tanıtımını yaptı.


2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli açıklamalarda bulunurken, 2015 yılında Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’e Kapalı Pazar Yeri yapılacağını, Kültür Merkezi inşaatına başlanacağını yol yapım ve asfalt çalışmalarına ağırlık verileceğini, kültür ve sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.


AKSAKLIKLARIN OLMASI NORMAL

2015 yılında hayata geçirilecek olan 41 adet proje ile ilgili de bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 1 yıllık sürecin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasındaki yetki ve sorumluluk alanlarının paylaşım yılı olduğunu belirtti. Bu süreçte...