09 / 05 / 2024

çerkezköy kızılpınar imar planı

çerkezköy kızılpınar imar planı

Çerkezköy Belediyesi'nin Şubat ayı Meclis toplantısı yapılan ikinci oturum ile tamamlandı. Yapılan Meclis toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konulanın görüşülerek karara bağlandı.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Malatya'da inşaat aşamasında ve hiç oturulmayan evler de yıkıldı: Bu deprem kimsenin aklına gelmedi! 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, depremde yıkılan konutlar ve imar izinleri ile ilgili konuştu. İşte Mehmet Çınar'ın o açıklamaları...

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Deprem fırsatçılarına tepki büyük! Fiyatını bir anda uçurdular

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen deprem herkeste büyük üzüntü yarattı. Depremi fırsat bilenlere de büyük tepki gösterildi.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ilde 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Sakın kaçırmayın! 

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy, G.M.K.Pve Kızılpınar mahallelerinde yer alan 13 adet arsayı 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

İstanbul'da yıkılacak binalara eski imar hakkı verilecek!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önünü açacak yeni bir karara imza atıldı. İBB Meclisi'nde alınan karara göre; kentsel dönüşüm ile yıkılacak binalara ilk imar hakları geri verildi. 

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

çerkezköy kızılpınar imar planı Haberi

çerkezköy kızılpınar imar planı

Meclis toplantısında ilk olarak Plan ve Proje Müdürlüğünün 23.01.2015 gün ve 21 sayılı Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenmesi konusu görüşüldü. 


Bu konu ile ilgili İmar Komisyonu raporu okunmasının ardından Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenme talebi oy birliği ile kabul edildi. 


Belediye Meclisi tarafından kabul edilen Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına plan notu eklenmesine göre 'Planlama alanı kapsamında 01.04.2014 tarihinden önce ruhsat alınış ve yapılaşması başlamış parsellerde, ön bahçe mesafeleri mevcut teşekküle veya onaylı yapı ruhsatının ekinde bulunan dosyasındaki mevcut projesine göre düzenlemeye Belediye yetkilidir, 4'te 3'ü ruhsatlı olarak yapılaşmış olan imar adaları içerisinde yapılacak yeni yapılarda bu hüküm doğrultusunda işlem tesis edilecek' hükme eklendi. 


HİSSE SATIŞLARI KABUL EDİLDİ 


Kızılpınar 1/1000 ölçekli uygulama imar planına...