05 / 05 / 2024

Çerkezköy MOBESE binası

Çerkezköy MOBESE binası

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

Çerkezköy'de depreme dayanıksız okullar yıkılıyor! 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde depreme dayanıksız olduğu belirlenen Veliköy İlkokulu binasında yapılan karot testinde binanın depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı. Okul binası yıkıldı...

Sanifoam Sünger Sanayi, Çerkezköy'deki fabrika binasını kiraya verdi!

Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekirdağ Çerkezköy Gaziosman Paşa OSB Mahahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını kiraya verdi..

Çerkezköy MOBESE Merkezi Binası'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

Tekirdağ Çerkezköy’de 63 milyon TL’lik yatırım yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TESKİ Çerkezköy Hizmet Binası’na gelerek bir basın açıklaması düzenledi. Albayrak, basın açıklamasında Çerkezköy’de bugüne kadar yapılan ve gerçekleşecek olan yatırımlar ile ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi.

Çerkezköy Huzurevi binası ne olacak?

Çerkezköy Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ilk oturumunun sona ermesinin ardından Çerkezköy’ün kanayan yarası haline gelen ve yaklaşık 20 yıldır sonuç alınamayan 970 ada 1 parselde bulunan Huzurevi binasının akıbeti görüşüldü

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

İnegöl OSB'nin en yüksek binası yıkıldı!

Organize Sanayi Bölgesinde 3 yıldır atıl bir şekilde bekleyen Er-Ka Atık Yönetimi tarafından başarılı bir şekilde yıkıldı. OSB'nin en yüksek binası olma özelliğini taşıyordu.

Çerkezköy'e sosyal hizmetler merkezi kurulacak!

2015 yılı bütçesinden Çerkezköy’e hak ettiği payın ayrılmadığına yönelik tepkilerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuyla ilgili açıklama yaptı.

Martı GYO Çerkezköy'de kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi'nde bir yükleniciye kat karşılığı inşaat ve hasılat paylaşımı esasına göre yapım işi yaptırılacaktır.

Çerkezköy Belediye Başkanı yol çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’nde tamamlanan beton yol çalışmalarını inceledi ve Pınarça Deresi ile Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çerkezköy Meclis toplantısında imar komisyonunun maddeleri kabul edildi!

Çerkezköy Belediyesi'nin Mart Ayı Meclis toplantısı'nın ikinci oturumu Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı'nda dün öğleden sonra yapıldı. İmar Komisyonu'na gönderilen gündem maddeleri görüşülerek, komisyon raporları doğrultusunda kabul edildi.

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Tekirdağ Çerkezköy OSB'de 5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde bulunan 9.240,00 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, İstanbul Anadolu 3. İflas Dairesi tarafından 23 Mart 2015 günü 14:30 ile 14:40 arası ihaleye çıkarılıyor.

Çerkezköy MOBESE binası Haberi

Çerkezköy MOBESE binası

Tekirdağ'da yaklaşık maliyeti 2 milyon 324 bin 028,93 Lira olan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işi ihalesine Kepez Yapı Mühendislik firması 1 milyon 943 bin Lira teklif verirken; Bir Proje firması ise 1 milyon 793 bin 500 Lira teklifte bulundu. Ak Kardeşler İnşaat firmasının 1 milyon 789 bin Lira teklif verdiği ihalede, Tercan Mühendislik firması ise 1 milyon 737 bin Lira teklif verdi. İhaledeki en düşük teklif ise 1 milyon 677 bin Lira ile Yılmaz İlhan İnşaat firmasından geldi.

210 TAKVİM GÜNÜ İÇİNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

İhaleyi kazanan firma, komisyon tarafından yapılacak inceleme sonucunda belli olacak. İhalenin sonuçlanması, sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin yapılmasının ardından yüklenici firma ilk kazmayı vuracak. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın...