02 / 05 / 2024

çeşme belediyesi imar çalışmaları

çeşme belediyesi imar çalışmaları

Turizm sinerjisini sokağa yaymak gerektiğini belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, " Sezonun uzamasını sağlayacak imar planların hazırlanması için gerekirse bakanlık kapısında yatarız " dedi...

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

TMMOB'un imar mücadelesinde sona gelindi! İzmir Çeşme Projesi'nde tarım alanları imara açılmayacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından imara açılmak istenen Çeşme Projesi iptal edildi.

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 3339 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çeşme'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu tarihe dikkat! 

İzmir Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çeşme Ilıca'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da iki arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 29 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa fırsatı!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

çeşme belediyesi imar çalışmaları Haberi

çeşme belediyesi imar çalışmaları


Turizm sinerjisini sokağa yaymak gerektiğini belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Sezonun uzamasını sağlayacak imar planların hazırlanması için gerekirse bakanlık kapısında yatarız" dedi.


Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde bir konuşma yapan Başkan Dalgıç, Çeşme'nin gelirinin yüzde 70'inin turizm ve buna bağlı sektörlerden elde ettiğini kaydetti. Dalgıç, "Turizm için öncelikle sinerjiyi sokağa yaymak lazım" dedi. İlçenin turizm sezonunun uzaması için kaliteli yatak sayısının artırılması gerektiğini bunun da ancak turizm alanlarının açılarak, yatırımlarının gerçekleşmesi ile mümkün olduğunu belirten Dalgıç, "Turizm sezonunu uzatmak için belediye hamiliğinde hem halk hem sektör temsilcileriyle birlikte; hep beraber elimizi taşın altına koyarak bu yatırımların gerçekleşmesi, yatak kapasitesinin artması için çalışacağız" diye konuştu.


Çeşme'nin eşsiz güzellik ve zenginliklere sahip inanılmaz bir coğrafya olduğunu belirten Başkan Muhittin Dalgıç, 'Çeşme' markasıyla kruvaziyer...